"Vrem sa pastram titlul la Ploiesti"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

- afirma Alexandru Iacobescu, presedintele executiv al clubului CSU Asesoft

La finele acestei saptamani (sambata, de la ora 19, si duminica, de la ora 16,30) vor avea loc primele doua jocuri ale finalei campionatului national de baschet masculin dintre CSU Asesoft Ploiesti si Dinamo Erbasu Bucuresti. In perspectiva celor doua partide din sala "Olimpia" din Ploiesti, am stat de vorba cu Alexandru Iacobescu, presedintele executiv al ploiestenilor.
- Aveti emotii inaintea finalei, dupa ce ati triumfat in FIBA Europe Cup?
- Atunci cand eram in plina campanie europeana am declarat ca nu ne intereseaza campionatul, dar acum va pot spune ca ne batem pentru a pastra titlul la Ploiesti. In ultimele opt jocuri nu am pierdut in fata dinamovistilor si sper sa marim aceasta serie la 11 meciuri castigate. Asadar, sper intr-o victorie cu 3-0 contra celor de la Dinamo.
- Aveti probleme de lot?
- Nu. Inclusiv Sorin Hartman, accidentat o perioada lunga de timp, este refacut. Mizam si pe aportul publicului, care, asa dupa cum se stie, va face ca meciul sa se dispute sase contra cinci. De altfel, asa cum spune si finantatorul nostru, Sebastian Ghita, jucatorii sunt niste actori care trebuie sa distreze publicul, iar noi, conducatorii, trebuie sa ne ridicam la nivelul lor.
- Este sau nu benefic sistemul cu trei arbitri in play-off?
- Eu cred ca este de bun augur daca arbitrii sunt experimentati. Daca Federatia ar dori sa faca experimente si sa delege arbitri tineri, nu cred ca va fi bine.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite