"Vreau să-mi apăr titlurile de anul trecut"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

- Mariane, ce înseamnă premiul acesta pentru tine?- Înseamnă foarte mult, şi m-am simţit extraordinar, mai ales că este pentru a cincea oară când îl primesc. Este mai mult decât mi-aş fi

- Mariane, ce înseamnă premiul acesta pentru tine?
- Înseamnă foarte mult, şi m-am simţit extraordinar, mai ales că este pentru a cincea oară când îl primesc. Este mai mult decât mi-aş fi putut închipui vreodată.
- Ce obiective ţi-ai fixat pentru 2006?
- Mi-aş dori să câştig aurul la Europene şi o medalie la Campionatele Mondiale cu echipa. Aş fi bucuros dacă mi-aş păstra măcar unul din titlurile de anul trecut. Ori cel mondial la sărituri, ori aurul european la sol.
- Vei concura şi la individual compus sau te vei axa doar pe două aparate?
- Nu voi mai concura la individual compus. Voi face aparatele pe care le stăpânesc cel mai bine, dar pentru echipă voi participa şi la bară, şi paralele. De anul acesta s-a introdus noul cod de punctaj, care va pune multe probleme. Îţi trebuie exerciţii foarte dificile, ca să ai o notă de plecare cât mai bună.
- Cum vei colabora de acum înainte cu fostul coleg Ioan Suciu, care îţi va fi antrenor?
- Nu se va schimba nimic între noi. Am fost şi vom rămâne prieteni. Fiecare face ce ştie mai bine, aşa că nu vor fi probleme.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite