Vlădoiu trimite săgeţi spre echipa din Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După 324 de meciuri pe prima scenă fotbalistică şi 130 de goluri, Jean Vlădoiu a debutat şi pe banca tehnică a unei echipe de primă divizie, FC Naţional. Fostul atacant, care a bifat şi 28

După 324 de meciuri pe prima scenă fotbalistică şi 130 de goluri, Jean Vlădoiu a debutat şi pe banca tehnică a unei echipe de primă divizie, FC Naţional.
Fostul atacant, care a bifat şi 28 de selecţii la naţională, a fost învestit în urmă cu trei zile ca antrenor principal la "bancari" după ce Marin Dună a fost demis de patronul Costi Iacov.
"Charlie", aşa cum este poreclit de prieteni, a debutat ca antrenor în 16-imile Cupei României, la Focşani, echipa din Parcul cu Platani trecând de FCM Bacău, scor 2-1. "N-am niciun merit. Am venit de puţin timp şi nu mi-am pus amprenta asupra stilului de joc al echipei. Aş fi nesimţit să spun că n-am avut emoţii, am avut şi nu mi-a fost uşor", a recunoscut tânărul antrenor. "Am o formaţie care este extrem de valoroasă, cu mulţi jucători experimentaţi. Locul din clasament nu reflectă exact ce fotbalişti am în lot. Păi, Florentin Dumitru şi Erik Lincar sunt mai buni mijlocaşi decât ce are Steaua la ora actuală. Ei trebuie să mai muncească la antrenamente, nu sunt puşi la punct cu pregătirea fizică. O să le pară rău celor care şi-au bătut joc de ei la Steaua", a declarat Vlădoiu, cu aluzie spre patronul stelist Gigi Becali.
Liviu Ciobotariu va fi antrenor secund

Faţă de stafful tehnic din era Dună, vor fi unele schimbări. Antrenor secund va fi fostul jucător dinamovist Liviu Ciobotariu, în timp ce Gheorghe Niţu se va ocupa în continuare de pregătirea portarilor Nae şi Stanev. "Cu Ciobi mă ştiu de mult timp, e un om în care am încredere", şi-a justificat alegerea Vlădoiu, care a recunoscut că sunt unele posturi deficitare în echipa sa, care vor fi acoperite la iarnă, în pauza competiţională. Pentru că Jean Vlădoiu nu şi-a rezolvat problemele contractuale cu fosta sa formaţie, FC Snagov, la primul meci pentru FC Naţional acesta a fost trecut drept delegat!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite