Vladimir But se cere la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana Diviziei A, Steaua Bucureşti, rămasă în pană de atacanţi, îl va testa în zilele următoare pe jucătorul rus Vladimir But. Fostul jucător al Borussiei Dortmund, în perioada 1996

Campioana Diviziei A, Steaua Bucureşti, rămasă în pană de atacanţi, îl va testa în zilele următoare pe jucătorul rus Vladimir But. Fostul jucător al Borussiei Dortmund, în perioada 1996 2000, a jucat ultima oară la modesta formaţie rusă Shinnik Iaroslavl, iar acum este liber de contract, antrenându-se cu echipa germană Frieburg.
Picat din senin, numele lui But a ajuns la urechile finanţatorului stelist Gigi Becali printr-un lanţ al slăbiciunilor. Impresarul Ion Tache a explicat întreaga poveste: "M-a sunat un prieten din Germania, poliţist în Frieburg, şi mi-a zis că ştie un jucător bun, Vladimir But, care acum se antrenează cu formaţia din oraş şi care şi-a manifestat dorinţa de a juca la Steaua. Apoi l-am contactat pe Gigi Becali şi i-am spus că jucătorul vrea să vină la Steaua", a declarat Tache. Deşi managerul general al roş-albaştrilor, Mihai Stoica, nu agreează transferul, iar site-ul grupării din Ghencea a publicat un comunicat prin care se infirmă interesul pentru vreun jucător străin, finanţatorul Gigi Becali a recunoscut că But va veni zilele viitoare la Bucureşti. "Trebuie să-l vadă Olăroiu şi dacă va fi bun va rămâne", a precizat Becali. În paralel, se pare că oficialii stelişti au contactat firma de impresariat italiană GEA Sport, pentru a găsi un înlocuitor pentru Victoraş Iacob.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite