"Viruşii verzi" atacă haita

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sănătatea Cluj, echipă din Liga a III-a, va juca azi meciul vieţii, în "optimile" Cupei României, contra campioanei Dinamo Studenţi, medici veterinari, taximetrişti şi elevi formează

Sănătatea Cluj, echipă din Liga a III-a, va juca azi meciul vieţii, în "optimile" Cupei României, contra campioanei Dinamo

Studenţi, medici veterinari, taximetrişti şi elevi formează lotul celei mai inedite echipe de fotbal, Sănătatea Cluj, care azi va da piept cu Dinamo, în faza optimilor Cupei României Timişoreana. Partida va fi găzduită de stadionul CFR (Antena 1, ora 16.15).

Oficialii ardelenilor, care le-au promis jucătorilor o primă de 700 de euro pentru victorie, au confecţionat 700 de şepci, 100 de fulare şi 100 de tricouri în culorile echipei. Antrenorul Ovidiu Raţiu a evoluat pe vremuri la Universitatea Cluj, pe vremea în care antrenor era Cornel Dinu. "Mi-ar plăcea să-mi înving profesorul", a spus Raţiu.

El ar putea juca în poartă cu Pâglişan (patron de firmă), în apărare cu Molnar (manipulant la Servicii Publice), Timicer (student), Albu (profesor de sport) şi Zah (taximetrist), la mijloc cu Hoca (manipulant), Rusu (student), Şimon (inginer) şi Kis (şomer), iar în atac va miza pe manipulanţii Micula şi Gaşpar, ultimul fiind golgheterul echipei. Rezerve vor fi Todoran (barman), Gabor (taximetrist), Ghişa (patronul-jucător), Tirpe şi Biriş (elevi) şi studentul Madru.

Deviza: "Noi să fim sănătoşi"

Când au picat cu UTA în "16-zecimile" competiţiei, cei de la Sănătatea nici nu sperau în calificare. Dar au jucat şi, profitând de forma slabă a arădenilor antrenaţi atunci de Lăcătuş, clujenii s-au trezit în "optimi". "Ştim că Dinamo vrea Cupa, dar nu vor trece chiar aşa uşor de noi", ne-a spus ieri Aurelian Ghişa, preşedintele-jucător al Sănătăţii.

Pentru a pregăti foarte bine această întâlnire, conducătorii echipei au decis ca, în premieră, echipa să intre în cantonament, la motelul Gilău, de lângă Cluj, aflat lângă o păstrăvărie şi lacul de acumulare Tarniţa. "Băieţii au fost scutiţi de la serviciiile în care sunt angrenaţi. Cantonamentul e mai mult pentru atmosferă. Mai jucăm o tablă, un rummy", a mai spus Ghişa, după care a continuat: "Deviza sub care jucăm totdeauna, <> , ne dă dreptul să sperăm".

>> Ne-am dorit mult ca sorţii să ne aleagă un adversar cu renume pentru că doar aşa ne putem trece în palmares o mare ispravă

Aurelian Ghişa
preşedinte-jucător Sănătatea Cluj

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite