Viorel Moldovan: "As vrea sa vin la Bucuresti"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul echipei Poli Timisoara se afla in prim-plan in aceste zile. Numele sau este vehiculat pentru a ocupa functia de antrenor principal la Sportul Studentesc, in cazul in care Dan Petrescu va da

Atacantul echipei Poli Timisoara se afla in prim-plan in aceste zile. Numele sau este vehiculat pentru a ocupa functia de antrenor principal la Sportul Studentesc, in cazul in care Dan Petrescu va da curs ofertei venite de la Wisla Cracovia. De asemenea, pe fir au intrat Steaua si Rapid, care doresc sa se intareasca in vederea partidelor din primavara europeana. In plus, Viorel Moldovan a precizat, ieri, ca ar dori sa vina in Bucuresti. "Cu Siman am vorbit despre fotbal, dar pana a deveni antrenor este cale lunga. In principiu, as dori sa vin in Bucuresti pentru ca acolo imi este familia si am stat despartiti destul de mult timp. La Timisoara, mai am contract un an si jumatate asa ca nu stiu ce o sa se intample", ne-a declarat atacantul lui Poli Timisoara.
Petrescu nu mai ajunge la Wisla?
Presa poloneza de ieri scrie ca Dan Petrescu nu ar mai ajunge la Wisla Cracovia. "Presedintele Andrezej Bas si-ar fi dat seama ca este prea costisitor sa platesti doi antrenori, lucru care ar afecta bugetul pentru sezonul urmator. Petrescu ar castiga 300.000 de euro pe an, in timp ce fostului antrenor Henry Kasperczak i se plateste in continuare contractul de 240.000 de euro. Plus ca Wisla ar trebui sa plateasca gruparii Sportul Studentesc o indemnizatie pentru ruperea contractului cu Dan Petrescu", a scris cotidianul "Przeglad Sportowy". In urma cu numai doua zile, intreaga presa poloneza il dadea ca antrenor la Wisla pe Dan Petrescu. "Romanul a ajuns la un acord privind un contract pe trei ani, urmand sa primeasca 300.000 de euro pe sezon", nota site-ul sport.gazeta.pl.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite