Viorel Moldovan strânge din dinţi şi joacă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

un asemenea joc", a spus Viorel Moldovan, care a mai întâlnit formaţia din Hexagon pe când evolua la Nantes. Partida dintre Rapid şi PSG are loc astăzi de la ora 21.00 şi va fi transmisă în

un asemenea joc", a spus Viorel Moldovan, care a mai întâlnit formaţia din Hexagon pe când evolua la Nantes. Partida dintre Rapid şi PSG are loc astăzi de la ora 21.00 şi va fi transmisă în direct de Antena 1.
Băsescu dă şanse Rapidului
Chiar dacă preşedintele României pare un susţinător înfocat al Stelei, el a făcut aprecieri şi despre Rapid. "Cred că giuleştenii au mari şanse să învingă PSG", a spus Băsescu. El s-a abţinut însă să facă un pronostic după ce s-a pronunţat asupra unui meci al naţionalei. "Am zis atunci un anumit scor şi le-am purtat ghinion. Nu mai vreau să repet acest lucru", a conchis preşedintele României.
şi francezii au accidentaţi
Faţă de echipa antrenată de Răzvan Lucescu, oaspeţii au doar un singur accidentat. Unul dintre atacanţii lui Guy Lacombe a acuzat dureri lombare în timpul unui antrenament şi va fi indisponibil. "Vârful", Fabrice Pancrate, a fost înlocuit de Amara Diane, care va sta pe bancă, în teren urmând să intre Pedro Pauleta şi Bonaventure Kalou.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite