Viorel Moldovan: "Atmosfera s-a stricat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Veteranul din atacul Rapidului, Viorel Moldovan, este de părere că jucătorii nu au nicio scuză pentru aceste rezultate nefavorabile şi îşi exprimă speranţa că Răzvan Lucescu vă antrena în

Veteranul din atacul Rapidului, Viorel Moldovan, este de părere că jucătorii nu au nicio scuză pentru aceste rezultate nefavorabile şi îşi exprimă speranţa că Răzvan Lucescu vă antrena în continuare în Giuleşti.
Prezent ieri la Casa Fotbalului, unde a început cursurile Pro, Viorel Moldovan a făcut o analiză a rezultatelor obţinute de giuleşteni în această toamnă şi consideră că Răzvan Lucescu ar trebui să rămână în Giuleşti. "Răzvan, fiind antrenor, şi-a asumat toată răspunderea, îl înţeleg, dar jucătorii sunt responsabili de aceste rezultate negative. Nu avem nicio scuză, trebuie să ne revanşăm la anul şi să ne agăţăm de acest loc doi. Cred că Răzvan va rămâne în continuare antrenorul Rapidului, sper să fie aşa", a comentat Moldovan, care consideră că această prelungire a campionatului nu a fost benefică alb-vişiniilor. "În Cupa UEFA depindem de rezultatul meciului dintre PSG şi Panathinaikos, iar în campionat am pierdut cinci puncte foarte importante în ultimele două partide. Suntem dezamăgiţi, supăraţi, suporterii au motive de supărare, nu aveam voie să ratăm cele două meciuri, dar nu mai putem face nimic acum", a mai spus fotbalistul.
Daniel Niculae crede că Rapidul are un lot valoros
Plecat la Auxerre în vara lui 2006, Daniel Niculae crede că actuala echipă a Rapidului nu a suferit modificări importante faţă de cea de anul trecut. "Cred despre actualul lot al Rapidului că este unul valoros, care nu s-a schimbat mult de anul trecut. Eu am mare încredere în băieţi. La fel şi Buga, el este un jucător de bază al Rapidului, care îşi va reveni.
Toţi fotbaliştii trec prin perioade bune sau mai puţin bune", a spus atacantul, care a adăugat că nu există mari diferenţe între fotbalul românesc şi cel francez. "Multe dintre echipele din România au jucători buni, de aceeaşi valoare cu cei care evoluează în Franţa, dar fotbalul francez este avantajat de infrastructură. Aici se investeşte foarte mult, se creează condiţii, există o adevărată industrie", a mai spus fotbalistul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite