Vin "tunarii"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua va juca în grupa H a Ligii Campionilor, alături de Arsenal, Slavia Praga şi câştigătoarea dublei dintre FC Sevilla şi AEK Atena. Steaua pare că a avut noroc la tragerea la sorţi de

Steaua va juca în grupa H a Ligii Campionilor, alături de Arsenal, Slavia Praga şi câştigătoarea dublei dintre FC Sevilla şi AEK Atena.

Steaua pare că a avut noroc la tragerea la sorţi de la Monte Carlo. Elevii lui Gică Hagi au ca adversare pe Arsenal, Slavia Praga şi AEK Atena sau FC Sevilla, într-o grupă care, cel puţin la prima vedere, se profilează a fi mai uşoară decât cea de sezonul trecut, cu Real, Lyon şi Dinamo Kiev.

Oficialii stelişti prezenţi la tragerea la sorţi de ieri păreau mai optimişti ca niciodată. "Ne vom califica de pe primul loc! Am căzut cu o echipă pe care o cunoaştem, Sevilla, iar acum n-o să mai fie ce a fost. Slavia Praga este mai slabă decât Dinamo Kiev, iar Arsenal nu mai e ce a fost", a declarat Gigi Becali după meci, promiţând că umilinţa trăită anul trecut cu Real Madrid nu se va mai repeta niciodată.Cea mai periculoasă echipă a grupei se profilează a fi Arsenal, deşi echipa londoneză s-a despărţit în această vară de una dintre legendele sale, Thierry Henry.

Surpriza vine de la Praga Englezii se bazează în acest sezon pe calităţile superpuştiului Cesc Fabregas şi pe experienţa unor fotbalişti ca Gilberto, Gallas sau Lehmann. Din urmă vin tare alte tinere talente precum Van Persie sau Walcott. Calificată în grupe surprinzător în dauna lui Ajax Amsterdam, Slavia Praga e condusă în teren de veteranul Vladimir Smicer şi promite o luptă dură pentru locurile doi şi trei, şansele la primul loc fiind minime. Pe 3 septembrie vom afla şi componenţa completă a grupei, urmând ca învingătoarea din dubla AEK Atena- FC Sevilla să se alăture celor trei echipe deja calificate. Spaniolii s-au impus în tur cu 2-0 şi nu au apucat să joace returul de la Atena din cauza decesului tragic al lui Puerta.




Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite