Victorie stelistă sub ochii preşedintelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Handbaliştii de la Steaua au câştigat cu 30-28 prima manşă a semifinalelor Cupei Challenge, împotriva croaţilor de la Medvescak Zagreb. În faţa unei echipe care reprezintă un handbal mult

Handbaliştii de la Steaua au câştigat cu 30-28 prima manşă a semifinalelor Cupei Challenge, împotriva croaţilor de la Medvescak Zagreb. În faţa unei echipe care reprezintă un handbal mult mai bine cotat decât cel românesc, "militarii" au început furtunos, conducând după primele 20 de minute cu un neverosimil 10-5. Speriaţi de avantajul luat, steliştii au început să greşească din ce în ce mai mult, au fost egalaţi la pauză, 10-10, şi au fost conduşi în mai multe rânduri la două goluri diferenţă în repriza secundă. La fel ca şi în partida cu Vardar Skopje, "roş-albaştrii" au avut un final foarte bun, câştigând la două goluri avans. Cei mai buni marcatori ai Stelei au fost Cian (8 goluri), Mazilu (6), Stamate şi şania (5). "Încerc să fiu constant în joc de la meci la meci şi nu îmi pierd speranţa că ne putem califica în finala Challenge Cup", a declarat cel mai bun om al Stelei, Andrei Cian.

Băsescu, aplaudat de fani
În minutul 17 al partidei, sala a erupt la apariţia surprinzătoarea a preşedintelui ţării, Traian Băsescu. Fanii stelişti i-au scandat numele şefului statului, alături de numele simbolului stelist Marius Lăcătuş. Apariţia lui Băsescu a fost cu ghinion pentru "militari", care au pierdut un avantaj de cinci goluri imediat după ce preşedintele a luat loc în tribună.

Porţi închise cu o oră înainte
Participarea Stelei într-o semifinală de cupă europeană, dar şi faptul că intrarea a fost liberă i-au determinat pe fani să ia cu asalt Sala Polivalentă. Astfel, cu o oră înainte de partidă, sala era deja arhiplină, iar jandarmii au făcut cordon oprind alte câteva sute de fani care au dorit să asiste la partidă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite