Victorie cu cântec pentru lider

0
Publicat:
Ultima actualizare:

vor apăra corect şansele în faţa bucureştenilor.Pe teren însă, "rechinii" au evoluat cu motoarele turate la maximum, rezultând o partidă încrâncenată, fără prea multe ocazii de poartă.

vor apăra corect şansele în faţa bucureştenilor.
Pe teren însă, "rechinii" au evoluat cu motoarele turate la maximum, rezultând o partidă încrâncenată, fără prea multe ocazii de poartă. Cu toate acestea, finalul a fost de foc. În minutul 90+2, când toată lumea aştepta fluierul de final, Zicu a primit un balon în careu, a preluat balonul cu mâna şi, profitând de somnolenţa fundaşilor constănţeni, l-a învins pe Curcă. Gazdele s-au repezit la arbitrul Salomir şi la asistentul Popa, dar golul a fost validat. Nervii au cedat şi, după o încăierare generală între jucători, Zicu a fost eliminat de pe teren după ce a încasat două cartonaşe galbene în trei minute. Fostul constănţean a părăsit terenul în huiduielile generale ale publicului. "Am marcat un gol, însă sunt trist că un întreg stadion a avut o astfel de manifestare", a declarat Zicu. Farul s-a aruncat cu disperare în atac şi, în minutul şapte al prelungirilor, Guriţă a reuşit să înscrie, dar golul a fost anulat corect pe motiv de ofsaid.

Salomir, criticat de gazde
La finalul partidei, oficialii şi jucătorii gazdelor l-au desfiinţat pe arbitrul Marian Salomir. "Eu, personal, am văzut henţ la golul lui Zicu. Din punctul meu de vedere, un rezultat de egalitate ar fi fost mai corect", a precizat constănţeanul Tibor Moldovan, în timp ce portarul George Curcă a fost şi mai tranşant: "La Zicu a fost henţ şi asistentul a văzut asta". Patronul Farului, Gheorghe Bosânceanu, spune că Salomir a mai dezavantajat şi în alte rânduri Farul: "Au fost câteva faze controversate. De când am auzit despre delegarea lui Marian Salomir mi-am adus aminte de maniera de arbitraj pe care a avut-o în meciurile cu FCM Bacău şi cu Dinamo, din turul campionatului. Asta a fost decizia Comisiei Centrale a Arbitrilor, eu am vrut să protestez legat de delegarea lui. Dar am aflat de acest lucru în această dimineaţă. Nu ştiu cum are curajul să vină la Constanţa, după câteva prestaţii care cu greu pot fi catalogate", a precizat Bosânceanu.

Oficialii dinamovişti, blocaţi la stadion
Conducătorii dinamovişti prezenţi la meci, Nicolae Badea, Gigi Neţoiu şi administratorul delegat Cornel Dinu, au fost nevoiţi să rămână la stadion aproximativ o jumătate de oră după încheierea partidei, deoarece ieşirea de la tribuna oficială a fost blocată de 2.000 de fani constănţeni care i-au înjurat. "Manifestările pe care le vedeţi sunt pe fondul insatisfacţiei. Dacă sute de suporteri dinamovişti au putut fi scoşi din incinta stadionului, de ce nu s-a putut realiza acest lucru şi pentru constănţeni?", a fost de părere preşedintele dinamovist Nicolae Badea.

FCM BACAU - OTELUL 0-4
Au marcat: Bălţoi (10), V. Tănase (45), Brujan (76), Paraschiv (82)
Cristi Popovici: "Suntem cu toţii afectaţi de această înfrângere umilitoare. Am încercat în vestiar, la pauză, să le ridic moralul elevilor mei, însă nu s-a putut. Am jucat lamentabil în faţa unei echipe cu determinare şi valoare mai mari decât ale noastre"
Petre Grigoraş: "Nu mă aşteptam să câştigăm cu 4-0. Scorul ne scuteşte de prea multe comentarii. Am dominat jocul de la un capăt la celălalt. Nu se pune problema că ne-am salvat de la retrogradare. Mai este mult până la finalul campionatului".

CFR CLUJ - FC VASLUI 1-0
A marcat: Roszel (75)
Dorinel Munteanu: "Sunt foarte bucuros pentru cele trei puncte câştigate acasă după foarte mult timp. A lipsit spectacolul sportiv, dar cred că echipa mea a făcut un joc bun, a fost concentrată şi agresivă. Am început mai ezitant, însă consider că victoria este muncită şi-i felicit pe jucători pentru dăruire"
Mircea Rednic: "Sunt nemulţumit de rezultat, dar echipa mea totuşi a jucat. Am avut trei ocazii în prima repriză, iar ei numai una, spre sfârşit. În repriza a doua s-a jucat foarte mult pe contre, şi CFR a marcat cu şansă, la un şut deviat. Cred că băieţii meritau astăzi mai mult"

POLI IASI - PANDURII TG. JIU 1-0
A marcat: Czernoch (85)
Viorel Hizo: "Nu am ce să le reproşez nimic jucătorilor! Poate că eu sunt ghinionul la echipa asta! Voi discuta cu domnul preşedinte Condescu în legătura cu rezultatele, să vedem ce vom face. Totul e posibil"
* Cei 200 de suporteri ai Pandurilor prezenţi la meci au cerut plecarea antrenorului Viorel Hizo, scandând "Demisia!", "Hizo, lasă-ne!" şi "Du-te la Sibiu!"

GLORIA BISTRITA - FC ARGES 1-0
A marcat: Negrean (72)
Ioan Sabău: "A fost un meci greu, cu o echipă valoroasă, în care am obţinut o victorie muncită şi meritată. Un eşec ar fi fost greu de suportat"
* Supărat de înfrângerea echipei sale, care în etapele trecute a fost egala Stelei şi a Rapidului, tehnicianul lui FC Argeş, Sorin Cârţu, a refuzat să vină la conferinţă de presă.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite