POLO: Victorie istorică pentru România! 6-5 cu campioana olimpică, Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zi istorică pentru polo-ul pe apă din România. Naţionala ţării noastre a obţinut, sâmbătă după-amiază, prima victorie din toate timpurile în faţa Ungariei, multiplîă campioană olimpică, mondială şi europeană. Azi, în bazinul Dinamo, din Bucureşti, românii s-au impus dramatic, cu 6-5 (2-1, 1-2, 2-2, 0-0).

Desfăşurată în etapa a doua a Cupei României, competiţie internaţională la care mai participă naţionalele Rusiei şi Germaniei, partida dintre România şi Ungaria a fost, în ciuda scorului strâns, în permanenţă la discreţia echipei noastre, care a reuşit o victorie foarte importantă în perspectiva Campionatelor Mondiale care vor avea loc peste aproximativ o lună, la Roma.

Golurile formaţiei române au fost marcate de Cosmin Radu (2), Edi Andrei, Alexandru Matei, Andrei Iosep şi Diaconu. Pentru oaspeţi - campioni olimpici en-titre - au înscris Denes Varga (2), Gergely, Biros şi Sivos.

În primul meci al zilei a doua a Cupei României, selecţionata Rusiei a dispus cu scorul de 7-6 (1-1, 0-2, 2-1, 4-2) de reprezentativa Germaniei.

Competiţia se încheie duminică dimineaţa, când sunt programate jocurile Ungaria-Rusia şi România-Germania.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite