Victoraş Iacob poate rata meciul cu Standard Liege

0
Publicat:
Ultima actualizare:

cerut schimbarea, pentru că a simţit o durere la genunchi şi nu a vrut să forţeze. Oricum, nu Iacob ţine echipa", a declarat directorul executiv Valeriu Argăseală, aceeaşi părere având-o

cerut schimbarea, pentru că a simţit o durere la genunchi şi nu a vrut să forţeze. Oricum, nu Iacob ţine echipa", a declarat directorul executiv Valeriu Argăseală, aceeaşi părere având-o şi patronul Gigi Becali. "Steaua nu stă în Iacob. Singura pierdere este Mirel Rădoi. Suntem mult mai puternici decât anul trecut", a precizat finanţatorul echipei campioane. Probleme medicale mai au portarul Carlos şi Cristocea, primul o entorsă la glezna stângă, iar cel de-al doilea a fost lovit la glezna dreaptă, dar ambii sunt recuperabili până la ora meciului cu Standard.

Belgienii sunt speriaţi
Antrenorul formaţiei Standard Liege, Johan Boskamp, s-a arătat îngrijorat de forţa românilor, el precizând în cotidianul belgian "La Derniere Heure" că formaţia sa trebuie să evolueze la un nivel foarte ridicat pentru a depăşi Steaua. "Va fi nevoie de un Standard în zi mare, chiar foarte mare, pentru a trece de obstacolul românesc. Am văzut la Bucureşti o echipă eficientă, bine organizată, care stăpâneşte perfect sistemul de joc. Steaua este o echipă frumoasă, care formează un bloc şi dezvoltă un fotbal modern. Când pierde mingea, revine foarte repede şi pătrunde în viteză în terenul advers", a declarat tehnicianul, care a urmărit partida cu Universitatea. "Trebuie să schimbăm foaia după cele două înfrângeri din campionat", a adăugat mijlocaşul Milan Rapaici. "Cel mai mult contează aspectul psihic pentru că din punct de vedere fizic suntem puşi la punct. Scopul nostru este să nu primim goluri. Dacă în campionat este jenant să iei goluri, în cupele europene este de-a dreptul ucigător", a menţionat şi mijlocaşul Karel Garaerts.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite