Victoraş Iacob se antrenează normal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În condiţiile în care la meciul retur nu va putea conta pe Nicoliţă şi Paraschiv, din cauza cartonaşelor galbene, Cosmin Olăroiu mizează pe revenirea în primul unsprezece a lui Victoraş

În condiţiile în care la meciul retur nu va putea conta pe Nicoliţă şi Paraschiv, din cauza cartonaşelor galbene, Cosmin Olăroiu mizează pe revenirea în primul unsprezece a lui Victoraş Iacob.
Golgheterul Stelei în Cupa UEFA este aproape refăcut după fractura de claviculă suferită în partida de campionat cu FC Naţional şi a intrat deja în programul normal de pregătire a echipei.
"Acum două zile, la antrenament, chiar a căzut pe mână, ceea ce este foarte important, pentru că a rezistat şi şi-a învins temerile", a declarat tehnicianul stelist. Atacantul a făcut, ieri, o radiografie şi, în funcţie de rezultatul acesteia, se va şti când va putea reveni pe teren. Nu este exclus ca Olăroiu să-l folosească în partida din această seară, cu Farul Constanţa, din etapa a 24-a a Diviziei A. Pe de altă parte, Olăroiu a apreciat tactica folosită de antrenorul lui Boro în meciul de joi: "Ce a făcut Steve McClaren a fost o lecţie, şi mă refer aici la realismul cu care a ştiut să păstreze rezultatul. Fotbaliştii englezi sunt foarte puternici, chiar mi-au spus jucătorii mei că la contactele cu adversarii nu puteau să-i clintească".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite