Victor Piţurcă: "Dinamo nu are jucători care să ne ajute"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

fotbaliştii să-şi revină", a precizat, îngrijorat, situaţia din lotul "tricolorilor", tehnicianul României. Ultimele accidentări ale lui Goian şi Paraschiv, după meciul pe care Steaua l-a

fotbaliştii să-şi revină", a precizat, îngrijorat, situaţia din lotul "tricolorilor", tehnicianul României. Ultimele accidentări ale lui Goian şi Paraschiv, după meciul pe care Steaua l-a disputat la Arad, l-au făcut pe Piţi să nu convoace decât 20 dintre cei 22 de jucători posibili. "Am renunţat la ideea de a aduce alţii la lot. De la Dinamo nu este nimeni pentru că echipa din ştefan cel Mare nu are în acest moment jucători care să ne ajute", a adăugat antrenorul selecţionatei. Piţurcă a menţionat şi de ce l-a convocat pe Bănel Nicoliţă, chiar dacă acesta nu trece printr-o perioadă foarte bună: "Chiar dacă trece printr-un moment mai nefast din punct de vedere fizic, de jucătorul Stelei aveam nevoie. Nu l-am adus la lot pentru a-l încuraja".

Mutu a lipsit
Toţi jucătorii care au fost convocaţi la prima reprezentativă au fost prezenţi la reunirea de la Casa Fotbalului, mai puţin fotbaliştii Fiorentinei, Bogdan Lobonţ şi Adrian Mutu. Dacă despre primul se ştia că va veni direct la Constanţa, despre cel de-al doilea nu s-a putut da nicio lămurire. Piţurcă nu a putut da decât un răspuns scurt la întrebarea dacă atacantul va veni la Constanţa: "Nu!". "Trebuie să ne străduim să nu mai avem încă o campanie ratată. Ar fi cu adevărat un dezastru", a precizat "vârful" lui şahtior Doneţk, Ciprian Marica. "Sunt probleme de lot şi trebuie să-i vedem pe înlocuitori cum se mişcă. Nume noi nu sunt, ei au fost tot timpul în circuitul echipei naţionale, nu sunt debutanţi", a spus şi Cosmin Contra, care nu a vrut să discute prea mult despre o posibilă convocare a lui George Ogăraru, jucător ce evoluează la Ajax pe aceeaşi poziţie ca şi Guriţă. "Este un test util, pentru selecţioner, care o să ne vadă la lucru şi o să-şi dea seama de potenţialul nostru", a adăugat şi Paul Codrea.

Stoicikov vine la meci
Selecţionerul uneia dintre adversarele noastre din campania pentru Euro 2008, Hristov Stoicikov, va fi prezent în tribunele stadionului Farul, la meciul amical pe care tricolorii îl vor disputa în compania Ciprului. Vecinii noştri de la sud de Dunăre vor disputa şi ei un amical, astăzi, cu ţara Galilor, unde va fi prezent cel mai probabil ştefan Iovan, unul dintre secunzii lui Victor Piţurcă. Altfel, preţurile biletelor la partida de mâine variază între 10 şi 100 de lei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite