Victor Piţurcă îl vrea pe Bănel Nicoliţă la echipa naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul Victor Piţurcă s-a declarat impresionat de evoluţiile mijlocaşului stelist Bănel Nicoliţă, care a înscris trei goluri în ultimele două partide pe care Steaua le-a disputat în

Selecţionerul Victor Piţurcă s-a declarat impresionat de evoluţiile mijlocaşului stelist Bănel Nicoliţă, care a înscris trei goluri în ultimele două partide pe care Steaua le-a disputat în Cupa UEFA. De asemenea, Piţi consideră că a câştigat pariul numit Daniel Opriţa.
- Domnule Piţurcă, ce părere v-a făcut prima manşă a euroderbiului?
- A fost un meci bun. Nu pot să spun că am fost impresionat de ceva anume, mă aşteptam să fie un meci de mare luptă. A fost o partidă normală, de calificare. Golul înscris rapid de Nicoliţă a contribuit la un joc mai spectaculos decât mă aşteptam.
- Aţi ţinut pumnii Stelei?
- Nu, eu, ca antrenor al echipei naţionale, trebuie să fiu echidistant. Am ţinut cu amândouă echipele. Aşa îmi cere postul de selecţioner.
- Vorbind de Nicoliţă, ar putea fi unul dintre obişnuiţii naţionalei?
- Eu întotdeauna l-am apreciat pe Bănel. Chiar şi atunci când traversa o perioadă mai puţin fastă şi spectatorii nu aveau răbdare. Chiar şi Gigi Becali spunea că nu aleargă suficient de mult. Dacă mâine ar fi meci, l-aş chema imediat la naţională. La fel ca şi pe Opriţa. Nu m-am înşelat în privinţa lui. Chiar dacă nu a prea jucat, mă bucur pentru el. A fost unul dintre cei mai buni jucători ai Stelei în partida cu Rapid.
- Care echipă are şanse mai mari de calificare în semifinale?
- Prima şansă o are, desigur, Steaua. Un rezultat de 0-0 i-ar fi suficient, sau poate face chiar 1-1, şi după aceea urmează prelungirile. Teoretic, şi-a mărit şansele, dar are totuşi dezavantajul că nu joacă pe propiul teren, ci pe unul neutru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite