Victor Hănescu: "Nu sunt dezamăgit de rezultat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

musculară şi, în momentul de faţă, nu ştiu cât mă va ţine departe de teren. Doctorii mi-au spus că abia după o săptămână voi putea să mă mişc şi abia după alte trei săptămâni

musculară şi, în momentul de faţă, nu ştiu cât mă va ţine departe de teren. Doctorii mi-au spus că abia după o săptămână voi putea să mă mişc şi abia după alte trei săptămâni voi putea juca. Sper însă ca în două săptămâni să revin în concursuri. Las Vegas va fi primul turneu în care voi juca.
- Eşti dezamăgit de rezultatul întâlnirii din Cupa Davis?
- Nu sunt dezamăgit. 4-1 este mai bine decât 5-0. Să nu uităm că şi terenul a reprezentat un avantaj pentru ei. E vorba despre un ciment pe care joacă toţi americanii, încă de când sunt mici. Sunt crescuţi pe astfel de terenuri. Dar mie îmi pare rău că m-am accidentat, pentru că ar fi fost un meci interesant împotriva lui Roddick. Acesta nu se afla într-o formă bună şi aveam şanse mari să-l înving.
- Ce s-a întâmplat cu Roddick…
- Cred că a avut emoţii prea mari. De la prezentare i-am spus lui Andrei că Roddick are emoţii, era stresat. Cred că fost şi ceva mental. După meciul de vineri, americanii i-au făcut perfuzii şi i-au dat multe vitamine pentru a-l pune pe picioare.
- În primul meci, Blake nu ţi-a dat prea multe şanse…
- Era dificil să-l învingi pe Blake, pentru că era într-o formă foarte bună, se mişca extraordinar. Dar la dublu m-am accidentat..
- Cine a luat decizia să joci dublu alături de Horia Tecău?
- Noi, jucătorii, am hotărât împreună cu antrenorii. În primul rând, am crezut că este bine să joc pentru a mă antrena în vederea meciului de simplu. Era un bun joc de antrenament. În al doilea rând, fraţii Bryan ar fi avut de înfruntat doi jucători înalţi (n.r - Tecău are 1,87 m) şi, cu un joc bun de serviciu-voleu, le-am fi putut crea probleme.
- Cum ţi s-au părut fanii americani?
- Au fost nişte chestii care ne-au deranjat, dar aşa este în Cupa Davis. În mare, nu am avut probleme cu ei. Însă mă bucur că la meci au fost şi aproximativ 100 de români care ne-au încurajat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite