Victimă sigură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casele de pariuri nu cred într-un turneu final reuşit al tricolorilor la Euro 2008 Amatorii de pariuri au deja oferte pentru Campionatul European din 2008, organizat de Austria şi Elveţia.

Casele de pariuri nu cred într-un turneu final reuşit al tricolorilor la Euro 2008

Amatorii de pariuri au deja oferte pentru Campionatul European din 2008, organizat de Austria şi Elveţia. România este cotată cu şansa a 13-a la câştigarea trofeului din 16 echipe înscrise, iar Adrian Mutu este jucătorul român cu cele mai multe şanse de a ieşi golgheterul turneului.

Dacă declaraţiile optimiste ale tricolorilor care vizează fazele superioare ale competiţiei se vor adeveri, atunci România va da peste cap toată lumea pariurilor sportive. Asta deoarece casele de pariuri internaţionale nu dau ţării noastre nicio şansă la calificarea din Grupa C.

Astfel, dacă cineva pariază că tricolorii vor pleca acasă după faza grupelor, are o cotă de 1,20, ceea ce înseamnă câştig aproape sigur. De altfel, România este cotată cu şansa a 13-a de a câştiga turneul, la egalitate cu Turcia, având o cotă de 34.

Mai slab cotate sunt doar selecţionatele Poloniei şi Austriei. Grupa C din care face parte ţara noastră, denumită de mulţi "grupa morţii", este cea în care bookmakerii estimează că se vor înscrie cele mai puţine goluri, avându-se în vedere valorile apropiate ale echipelor. Ca o comparaţie, specialiştii în pariuri acordă României la fel de multe şanse cum a avut şi Steaua în grupele Ligii Campionilor.

Mutu, cel mai bine cotat tricolor

Aşa cum era de aşteptat, fotbalistul Fiorentinei are cele mai mari şanse de a deveni golgheterul competiţiei dintre jucătorii lui Victor Piţurcă.

Mutu are cotă de 51 să devină cel mai bun marcator de la Euro, el fiind urmat de Daniel Niculae (126), Nicolae Dică (151) şi Ciprian Marica (201).

0-1 cu Franţa, cel mai probabil scor

Nici în primul meci al României la Euro 2008, cel contra Franţei, ţara noastră nu este cotată cu prea mari şanse. Franţa are o cotă infimă, 1,13 că marchează, ceea ce înseamnă că specialiştii sunt convinşi că selecţionata din Hexagom va marca cel puţin o dată. Cel mai probabil scor în acest meci este o victorie cu 1-0 a Franţei, cota fiind de 6,50. În cazul unei victorii a României cu scorul de 1-0, cota este mult mai mare, 9,50.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite