Vica îl „traducea“ pe Piţi cu Toja

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta amantă a selecţionerului a avut o relaţie cu fotbalistul columbian, pe care tehnicianul naţionalei l-a îndepărtat de la Steaua în vara anului 2010.

Lovitură de teatru în scandalul dintre Victoria Blochina şi Victor Piţurcă! Câteva fotografii publicate de www. stl.ro arată că selecţionerul a fost „tradus" de fosta balerină cu Juan Carlos Toja,  mijlocaş la Steaua în perioada 2008-2010.

Vica şi Toja s-au cunoscut în toamna anului 2009 şi, chiar dacă amicii comuni ai celor doi au afirmat că între ei nu era decât o mare prietenie, Piţi n-a fost convins de asta. Drept pentru care, în 2010, când s-a întors la Steaua a început curăţenia generală chiar cu jucătorul columbian! Toja a fost cedat fără vreo pretenţie financiară la Aris Salonic, deşi era titular!

La vremea respectivă, nimeni nu a comentat situaţia, dar, după câteva săptămâni, Gigi Becali a declarat zâmbind la o emisiune televizată: „Nu pot să vă spun care este motivul pentru care pleacă Toja. Dar o să aflaţi voi la un moment dat!" Acel moment a venit acum, când s-au descoperit pozele în care Toja şi Vica se îmbrăţişează mai mult decât prieteneşte.

Se pare că vara trecută ei au petrecut o vacanţă  în staţiunea greacă Halkidiki, aflată la o aruncătură de băţ de Salonic, acolo unde se află „locul de muncă" al fotbalistului, exact în perioada în care lituanianca reclamă că a fost părăsită de Piţurcă. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite