Vasluiul a băgat "câinii" în şedinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înfrângerea campioanei pe teren propriu a declanşat un val de critici din partea antrenorului Rednic către propriii jucători După ce s-au lăudat cu cel mai bun lot din ţară şi cu un

Înfrângerea campioanei pe teren propriu a declanşat un val de critici din partea antrenorului Rednic către propriii jucători

După ce s-au lăudat cu cel mai bun lot din ţară şi cu un viitor sigur, dinamoviştii au acuzat din plin şocul înfrângerii cu 0-2 în faţa Vasluiului. Avertizat de preşedintele Nicolae Badea, tehnicianul Mircea Rednic îşi ameninţă jucătorii cu amenzi şi excluderea din echipă.

Bomba etapei a doua a Ligii I, declanşată de FC Vaslui pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, a tulburat apele la echipa campioană. Indolenţa jucătorilor, lipsa de soluţii a tehnicianului Mircea Rednic şi perspectiva unei "duble" de foc împotriva lui Lazio dau bătăi de cap conducătorilor dinamovişti.

"Este o înfrângere la care nu mă aşteptam. Suntem afectaţi şi supăraţi şi noi, şi suporterii, şi jucătorii, şi antrenorii. Totuşi, suntem la început, meciul trebuie analizat de către antrenor şi jucători ca să vedem unde au greşit", a precizat preşedintele Nicolae Badea.

După pierderea Supercupei, victoria chinuită de la Buzău şi eşecul usturător de sămbătă seară în faţa propriilor suporteri, antrenorul Mircea Rednic a anunţat sancţiuni. "Sunt dezamăgit atât de jucători, cât şi de rezultat. Am avut prea mare încredere în ei şi am greşit. Nu am gestionat bine această săptămână. Se gândesc numai la faptul că sunt spartani şi campioni, dar nu înţeleg că acum am luat-o de la zero. Vor fi sancţiuni, dar cea mai mare sancţiune e că am pierdut cu 0-2 pe propriul teren.

E ruşinos şi trist", a declarat Mircea Rednic, care şi-a asumat şi el o parte din vina eşecului. Fanii sunt foarte nemulţumiţi de achiziţiile făcute în această vară de "câini", care nu sunt pe măsura obiectivelor măreţe promise de conducere. În colimatorul suporterilor dinamovişti au intrat fotbaliştii Zicu şi Vali Năstase, autorii unor ratări rarisime în partida cu Vaslui, dar şi conducătorii care în opinia lor nu au investit suficient de mult în această vară. Înaintea partidei de sâmbătă, galeria a afişat un banner cu mesajul "Turcu, dinamovist 10-15%", aluzie la declaraţia oficialului dinamovist care a calculat în aceste procente şansele echipei de a o elimina pe Lazio.

Tunurile pe arbitrul Lajos

Supăraţi după eşecul neaşteptat din faţa lui FC Vaslui, directorul executiv al dinamoviştilor l-a inclus printre vinovaţi şi pe arbitrul Tiberiu Lajos. "Ne-a privat de o serie de lovituri libere. Ce perspective are un arbitru de 40 de ani!?", s-a întrebat Borcea. Interesant este că, înainte de partidă, şi finanţatorul vasluian Adrian Porumboiu l-a atacat pe Lajos, despre care a spus că "are legături bolnăvicioase cu trecutul".Porumboiu a declarat însă că arbitrul nu a greşit împotriva lui Dinamo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite