Vasilica Cristocea: "As fi refuzat Dinamo indiferent de oferta"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noua achizitie a Stelei, constanteanul Vasilica Cristocea nu ii inghite deloc pe rivalii din Stefan cel Mare, unde nu ar vrea sa joace niciodata. Suma de transfer pentru Cristocea este de 150.000 de

Noua achizitie a Stelei, constanteanul Vasilica Cristocea nu ii inghite deloc pe rivalii din Stefan cel Mare, unde nu ar vrea sa joace niciodata. Suma de transfer pentru Cristocea este de 150.000 de euro, iar in Ghencea fotbalistul va primi 60.000 de euro pe sezon. Stelist de mic, mijlocasul vrea sa devina titular la Steaua si sa joace cu ros-albastrii in primavara europeana.
- Vasilica, iti vine bine tricoul rosu-albastru?
- Da, sunt sigur ca imi vine de minune. Sper din tot sufletul sa ajung cat mai repede in Ghencea. Transferul este aproape rezolvat, trebuie sa mai discute domnii Gigi Becali si Gheorghe Bosanceanu. Sper sa se inteleaga cat mai repede.
- Nu esti in relatii prea bune cu oficialii Farului. De ce?
- Am refuzat sa mai semnez prelungirea contractului. Nu am mai dorit sa raman aici dupa cate am suportat in ultimii cinci ani. Nu vreau sa adaug mai multe.
- Te-au ofertat si cei de la Dinamo?
- Oricum nu are importanta, ca nu ma duceam. Chiar daca imi dadeau mai multi bani. As fi refuzat pe Dinamo indiferent de oferta. Eu sunt stelist de mic si asta e visul meu, sa joc in Ghencea.
- Ti-e frica de concurenta de la Steaua?
- Nu, deloc. De ce sa-mi fie frica? Unde este concurenta sunt si performante. As juca pe orice post ma va pune antrenorul, numai sa joc. Visul meu este sa evoluez cu Steaua in primavara europeana. Ar fi ceva extraordinar.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite