Vasile Turcu i-a dedicat calificarea lui Marian Iancu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înaintea partidei pe care Dinamo a susţinut-o în manşa secundă a turului doi preliminar al Cupei UEFA, patronul timişorenilor, Marian Iancu, declarase că formaţia lui Mircea Rednic nu va

Înaintea partidei pe care Dinamo a susţinut-o în manşa secundă a turului doi preliminar al Cupei UEFA, patronul timişorenilor, Marian Iancu, declarase că formaţia lui Mircea Rednic nu va ajunge pe tabloul principal, pentru că nu are valoare. Între timp, "câinii roşii" au terminat la egalitate, 1-1, meciul cu Beitar Ierusalim, disputat pe teren neutru, la Sofia, şi au mers mai departe.
Cum obiectivul calificării a fost îndeplinit, replica dinamoviştilor nu s-a lăsat prea mult aşteptată. "Îi dedic calificarea lui Marin Iancu, care tot a spus că nu vom merge mai departe. Ce, e mama Omida să ştie el ce face Dinamo? Am fost surprins, sincer, de atacul lui Iancu", a răbufnit, ieri, unul dintre acţionarii din ştefan cel Mare, Vasile Turcu. Omul de afaceri nu s-a arătat dezamăgit de prestaţia dinamoviştilor din meciul cu israelienii. "Am jucat la calificare şi atât. Dacă jucam la spectacol, atunci se apuca Niculescu şi jongla cu mingea, şi aşa mai departe. Important este că ne-am calificat", a mai spus Turcu. În schimb, Mircea Rednic a considerat meciul cu Beitar drept cel mai slab de când a venit antrenor la echipa din ştefan cel Mare. "Puriul" nu a fost mulţumit de maniera de joc, dar a apreciat rezultatul final, care i-a permis accesul în primul tur al Cupei UEFA. De asemenea, fotbaliştii au spus că s-au speriat atunci când Beitar a reuşit să înscrie încă din debutul meciului şi au pus prestaţia mai puţin reuşită pe seama oboselii acumulate în acest început de sezon.

S-au bucurat pentru Steaua
Dacă în campionat Steaua şi Dinamo se află într-o concurenţă acerbă, Vasile Turcu spune că s-a bucurat pentru accesul "roş-albaştrilor" în grupele Ligii Campionilor. "În primul rând, sunt român, aşa că m-am bucurat pentru calificarea Stelei. Dar la tragerea la sorţi nu au avut noroc. Măcar i s-a împlinit visul lui Gigi Becali de a juca contra celor de la Real Madrid", a comentat investitorul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite