Varga şi Bălan pot juca la Rapid - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre retragerea contestaţiei în ceea ce priveşte unul din capetele de acuzare în cazul "Varga - Bălan", părerea lui Becali despre declaraţiile lui Adrian Cristea sau părerea lui Ioan Becali despre strategia de la Steau. Printre alte subiecte, Rădoi şi-a ieşit din minţi în Dinamo - Steaua al Arabiei, iar Gheorghe Chivorcian este mai mult decât sigur că "violeţii" vor avea câştig de cauză în li

Varga şi Bălan pot juca la Rapid. Ion Taban spune că Rapid nu a fost înştiinţată că Timişoara şi-ar fi retras contestaţia în ceea ce priveşte unul din capetele de acuzare în cazul "Varga - Bălan" şi îi transmite lui Marian Iancu să se oprească din remarci jignitoare la adresa clubului din Giuleşti. "Am auzit tot felul de păreri despre clubul Rapid şi despre cât de profesionişti suntem. Nu e de datoiria mea sau a clubului Rapid să mergem să vedem pe la uşile Ligii, dacă cei de la Timişoara şi-au retras contestaţia; nu suntem telepatici", a spus Taban, citat de ProSport.

Gigi Becali: "Cred că Adrian Cristea a inventat totul ca să pară el corect". Patronul Stelei, Gigi Becali, crede că Adrian Cristea a minţit atunci când a spus că a fost contactat de cineva din partea Stelei pentru a trânti meciul cu formaţia din Ghencea. "Borcea s-a luat de Ţălnar, nu trebuia să se ia de Dinu, că îi face rău lui Dinamo. Adrian Cristea nu vrea să spună numele celui care l-a contactat, înseamnă că a inventat el totul. Borcea ia asupra lui totul ca să facă bine lui Dinam să nu fie Cristea acum chemat pe la Parchet sau Dinu, sau Ţălnar", a spus Becali, citat de Gazeta Sporturilor.

Ioan Becali: "La Steaua trebuia continuat ceea ce s-a început cu Bergodi". Impresarul Ioan Becali crede că tehnicianul italian Cristiano Bergodi nu trebuia înlăturat din Ghencea, poiectul său cu tineri fiind o soluţie mai bună decât formaţia actuală cu jucătorii aduşi de Stoichiţă, anunţă GSP TV. 

Rădoi şi-a ieşit din minţi în Dinamo - Steaua al Arabiei. Şi Mirel Rădoi a pierdut într-un Dinamo - Steaua, dar în cel al arabilor. Fostul căpitan din Ghencea şi-a pierdut minţile pe finalul partidei şi a fost eliminat. Meciul nu mai avea nicio miză, Al Hilal fiind de mult campioană. Rădoi a fost eliminat în minutul 82 după o altercaţie în care au fost implicaţi mai mulţi jucători. Evenimentele au fost destul de grave, Comisia de Disciplină a arabilor fiind hotărâtă să ia măsuri drastice, scrie Sport.ro.

Chivorchian: "Avem şanse de 101% să câştigăm litigiul cu Rapid". Preşedintele executiv al echipei FC Timişoara, Gheorghe Chivorcian, este mai mult decât sigur că "violeţii" vor avea câştig de cauză în litigiul cu Rapid şi că cele trei puncte le vor reveni bănăţenilor. Conducătorul timişorean a declarat pentru Sport Total FM că şi-ar dori ca soluţia să vină mai repede din partea Comisiilor Ligii Profesioniste de Fotbal, pentru că formaţia care se simte nedreptaţită să apeleze la Tribunalul Sportiv de la Lausanne, care va avea ultimul cuvânt.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite