Varga şi Bălan au jucat pentru Rapid II - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre evoluţia fotbaliştilor Varga şi Bălan, părerea lui Copos despre derby-ul cu Steaua sau posibilitatea de a pleca de la Steaua a lui Kapetanos. Printre alte subiecte, Alin Petrache vrea să schimbe lucrurile din interior, iar Pandurii au primit pentru prima dată în acest retur trei goluri.

Varga şi Bălan au jucat pentru Rapid II. După ce Tibi Bălan şi Dacian Varga şi-au recuperat carnetele de la LPF, cei doi au primit vize de la FRF în urmă cu două zile, acest lucru permiţându-le să evolueze în ligile inferioare. Astfel, mijlocaşii au avut drept de joc în partida din Liga a III-a Rapid II - CS Buftea, care s-a desfăşurat azi, cu începere de la ora 17:00. Ambii jucători au intrat pe teren la pauză, iar Tibi Bălan a încasat un cartonaş galben. Partida s-a încheiat la egalitate (1-1), iar pentru giuleşteni a înscris Păun, scrie ProSport.

George Copos: "Îmi e frică de chibrituri şi seminţe". George Copos aşteaptă cu nerăbdare derby-ul cu Steaua şi spune că mai mult se teme de eventualele incidente de la meci decât de forţa roş-albaştrilor. "Am aceleaşi emoţii ca la orice meci al Rapidului, la fel ca la întâlnirile cu Ceahlăul, Alba Iulia sau Curtea de Argeş. E normal să fie aşa, eu trăiesc intens fiecare partidă a noastră. Cu Steaua e foarte important să câştigăm pentru a mai spera la Europa", a spus Copos pentru Gazeta Sporturilor.

Kapetanos poate pleca de la Steaua. Preşedintele Stelei, Argăseală anunţă că golgheterul Kapetanos poate pleca din Ghencea dacă va avea o ofertă tare după mondiale! Argăseală: "Steaua nu e interesată de Ogăraru!" Argăseală: "Dinu Gheorghe e impertinent!" "Kapetanos a fost relansat de Steaua! Daca vine un contract mai bun dupa mondiale, Kapetanos poate să plece! Cine spune că nu poate? Steaua nu este interesată de Ogăraru", potrivit Sport.ro.

Alin Petrache: "Am venit la FRR pentru a schimba lucrurile din interior!" În această săptămână, emisiunea "Ora de rugby" s-a mutat în ziua de vineri, 15 aprilie. Realizatorul Mihai Pahontu îl va avea ca invitat, timp de o oră, pe preşedintele Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache. Conducătorul sportului cu balonul oval va discuta despre realizarile pe care le-a avut în perioada de un an pe care a petrecut-o în fruntea FRR, dar şi despre alte probleme arzătoare ale rugby-ului românesc, notează Sport Total FM.

Cîrţu: "Am arătat jalnic! Nu meritam mai mult". Pandurii au primit pentru prima dată în acest retur trei goluri şi rămân cu doar două goluri marcate în 11 meciuri. Gorjenii nu au făcut faţă jocului Unirii, iar Cîrţu s-a declarat foarte dezamăgit. "Am arătat jalnic, nu ca o echipă care vrea să scape de retrogradare! Nu meritam mai mult de acest 3-0!", a declartat Cîrţu după meci, citat de ProSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite