Van Basten, spre Chelsea?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul olandez a fost contactat de Roman Abramovici pentru a prelua funcţia de antrenor la vicecampioana Angliei, post lăsat vacant de Mourinho. Olanda ar putea veni la Constanţa, pentru

Selecţionerul olandez a fost contactat de Roman Abramovici pentru a prelua funcţia de antrenor la vicecampioana Angliei, post lăsat vacant de Mourinho.

Olanda ar putea veni la Constanţa, pentru meciul cu România de pe 13 octombrie, fără actualul selecţioner, Marco van Basten. Batavul este dorit de Chelsea, susţine cotidianul britanic "The Sun".

"Fostul antrenor al lui Real Madrid, Fabio Capello, a dezvăluit din greşeală numele tehnicianului cu care negociază Roman Abramovici", a scris ieri The Sun. Italianul, considerat unul dintre candidaţii la banca albaştrilor, a declarat că directorul sportiv al lui Chelsea, Frank Arnesen, i l-a propus patronului rus pe actualul selecţioner al Olandei. "Arnesen îl vrea pe Van Basten la echipă şi deja l-a recomandat pe Marco lui Abramovici. Frank şi Marco se cunosc foarte bine de pe vremea când erau în fotbalul olandez", a spus Capello.
În urma recomandării, miliardarul rus i-a făcut deja o ofertă lui Van Basten, acesta din urmă cerând răgaz pentru câteva zile înainte de a da un răspuns. În cazul în care va accepta, este de aşteptat ca batavul să renunţe la contractul său cu Federaţia Olandeză de Fotbal în plină campanie de calificare la Euro 2008, pentru a prelua imediat pe Chelsea.

>> Olanda e Olanda, cu sau fără Van Basten. Nu contează cine o să fie pe bancă la meciul cu România, va fi la fel de greu pentru noi.
Ştefan Iovan,
secund echipa naţională

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite