"Vampirii" le-au dat dureri de cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spaniolii consideră o umilinţă înfrângerea suferită sâmbătă, în Cupa UEFA Intertoto de Atletico Madrid, în faţa anonimei Gloria Bistriţa Gloria a reuşit sâmbătă surpriza zilei

Spaniolii consideră o umilinţă înfrângerea suferită sâmbătă, în Cupa UEFA Intertoto de Atletico Madrid, în faţa anonimei Gloria Bistriţa

Gloria a reuşit sâmbătă surpriza zilei în Cupa UEFA Intertoto, învingând cu 2-1 pe Atletico Madrid.

Zaharia şi Tilincă au marcat încă din prima repriză golurile echipei lui Sabău, grecul Seitaridis fiind cel care a marcat golul care dă speranţe la calificare madrilenilor.

Antrenorul spaniolilor, Javier Aguirre, a devenit ţinta preferată a presei de la Madrid, în timp ce românii pot forţa o calificare în tururile preliminare ale Cupei UEFA, dacă nu sunt învinşi în returul de pe arena Vicente Calderon, programat pe 28 iulie.

"Atletico evită dezastrul în România, în repriza a doua, graţie golului grecului Seitaridis.

Nu s-a văzut aproape nimic, în prima repriză, din atitudinea de învingători de care vorbea înaintea jocului antrenorul mexican Javier Aguire. Noul Atletico pare să nu funcţioneze prea bine, mai ales în compartimentul defensiv, care a arătat o slăbiciune alarmantă, reuşind să reziste doar şase minute fără să primească gol", a scris agenţia spaniolă EFE, în timp ce cotidianul sportiv "AS" a titrat:

"Atletico a frizat ridicolul în România"
, adăugând:"În primele 45 de minute am retrăit toate vechie tragedii ale madrilenilor, precum cele cu Poli Timişoara (n.r. - 0-2 în ediţia 1990/1991 a Cupei Cupelor), OFI Creta sau Groningen. Este dificil să oferi atâtea facilităţi în apărare, cum a făcut Atletico în prima repriză, lucru de neînţeles la o echipă profesionistă".

Sabău vrea UEFA Deşi şi-a certat elevii pentru felul în care au evoluat în a doua repriză, tehnicianul Gloriei,

Ioan Ovidiu Sabău, vede posibilă o calificare în dauna spaniolilor. "Cred că ne putem califica. Important este să creadă şi jucătorii. Puteam să învingem fără să primim gol, dar am greşit stupid", a declarat "Moţul". Dacă va elimina pe Atletico Madrid, Gloria se va califica în al doilea tur preliminar al Cupei UEFA.

Returul dintre cele două echipe va avea loc sâmbăta viitoare, la Madrid.

L-au huiduit pe Petrov Titular în echipa lui Javier Aguirre, bulgarul Martin Petrov a fost huiduit pe toată durata meciului de fanii bistriţeni. Petrov a marcat ambele goluri ale remizei reuşite în septembrie 2006 de naţionala sa împotriva României, scor 2-2, într-un meci din preliminariile Euro 2008.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite