Valvis provoacă valuri la Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

părăsi proiectul Rapid.Imediat, elveţianul a bătut în retragere şi a încercat să salveze situaţia rămânând să încerce să găsească sprijin până la o nouă adunare a acţionariatului.

părăsi proiectul Rapid.
Imediat, elveţianul a bătut în retragere şi a încercat să salveze situaţia rămânând să încerce să găsească sprijin până la o nouă adunare a acţionariatului. "Ne-am zis toţi imediat că nu-l interesează decât imaginea şi banii. Să se ducă sau să rămână, poate să facă ce vrea. Oricum, postul de preşedinte nu o să-l primească zilele astea", a adăugat unul dintre acţionarii Rapidului. "Nu s-a pus problema niciodată să plec de la Rapid. Sunt speculaţii", a spus Valvis. Din câte se pare, George Copos, care nu poate ocupa funcţia atât timp cât este senator, doreşte să-l impună pe Dinu Gheorghe ca preşedinte al CA, chiar dacă între cei doi au existat numeroase diferenduri de-a lungul timpului.
Chiar "Vamă" a declarat, la venirea din concediu, acum câteva zile, că există posibilitatea să rămână în echipă cu Răzvan Lucescu, dar colaborarea lor să fie de altă natură. "Suntem o echipă, cu Răzvan, cu toată lumea, dar putem fi o echipă şi din poziţii diferite", a precizat, enigmatic, Dinu Gheorghe.

Altex dă trei milioane de euro
De ieri, sponsorul oficial al Rapidului a devenit firma de produse electronice Altex, care a semnat un contract pe trei ani cu formaţia patronată de George Copos.
În acest interval, Altex va vira în vistieria clubului peste trei milioane de euro, plus bonusuri în funcţie de rezultatele obţinute.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite