Vali ştefan cere Oţelului jumătate de milion de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul Oţelul Galaţi se vede nevoit să facă faţă unui proces intentat de fostul vicepreşedinte Vali ştefan, oficialul care a fost dat afară în perioada când clubul era condus de Nicolai

Clubul Oţelul Galaţi se vede nevoit să facă faţă unui proces intentat de fostul vicepreşedinte Vali ştefan, oficialul care a fost dat afară în perioada când clubul era condus de Nicolai Boghici.
Noua conducere instalată de indienii de la ISPAT-SIDEX, după preluarea clubului de la finul lui Dan Nica, dubiosul om de afaceri Nicolai Boghici, are probleme în a transforma formaţia de la Dunăre dintr-o echipă înglodată în datorii într-una fără probleme financiare. Pe lângă contrele pe care alb-roşii le au cu finanţele, din cauza datoriilor la stat, neplătite de ani buni, clubul condus de Marius Stan ar putea fi pus de instanţele de judecată să plătească 500.000 de euro fostului oficial de la Dunăre, Vali ştefan. Procesul dintre cele două părţi datează de aproximativ un an, la ultimul termen Tribunalul din Galaţi considerând nefondată solicitarea lui Vali ştefan. Actualul oficial al unei divizionare C nu s-a "predat" şi a făcut apel. Vali ştefan a cerut instanţelor de judecată obligarea Oţelului la achitarea a jumătate de milion de euro daune morale, argumentându-şi cererea prin faptul că modul în care a fost demis a dus la umilirea sa în faţa Federaţiei Române de Fotbal. În februarie 2005, gălăţeanul s-a adresat tribunalului imediat ce a fost dat afară, pe motivul că el şi-a dat demisia doar din funcţia de membru al Consiliului Director, fără a renunţa şi la celelalte posturi pe care le deţinea în organigrama clubului (membru în Consiliul de Administraţie şi vicepreşedinte). "Nu ştiu despre ce este vorba. Cred că este o poveste. Oricum, de problemele juridice ale clubului se ocupă avocaţii de la combinatul SIDEX. La noi nu a ajuns nimic legat de acest lucru", a declarat Cătălin Tofan, actualul "vice" al Oţelului.
Documente datate de Sf. Vasile
Vali ştefan a declarat, după ce a fost demis de la Oţelul, că deţine documente datate pe 1 ianuarie, în perioada când în mod normal nimeni, exceptându-i pe cei care lucrează în schimburi, nu este la muncă. Oficialul gălăţean era pornit să dea publicităţii acele documente, dar se pare că le-a păstrat pentru a le folosi numai în instanţă.

Semeghin şi Baciu, aşteptaţi în Turcia
Formaţia antrenată de Petre Grigoraş a plecat de două zile în Antalya, unde va efectua un stagiu de pregătire. Pe lângă Bogdan Stelea, care a părăsit ţara odată cu lotul gălăţenilor, alb-roşii îi mai aşteaptă în Turcia pe Dorin Semeghin şi pe Marius Baciu, fostul stelist care ar reveni astfel în Divizia A după patru ani. Ultimul pe lista de achiziţii ar putea fi ghanezul Emanuel Osei, care a fost dat afară de la Poli Timişoara de Gheorghe Hagi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite