VIP-urile au dat 800.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a asista de pe cele mai bune locuri la Bucharest Vodafone Challenge 2007, personalităţile din România, şi nu numai, au scos din buzunar câte 800 de euro. Toate cele 1.000 de bilete, din

Pentru a asista de pe cele mai bune locuri la Bucharest Vodafone Challenge 2007, personalităţile din România, şi nu numai, au scos din buzunar câte 800 de euro. Toate cele 1.000 de bilete, din cea mai bună zonă a traseului, s-au epuizat

High class-ul românesc nu a ezitat să bage mâna în buzunar pentru a vedea pe viu primul regal automobilistic din ţara noastră. Pentru a urmări din cea mai bună zonă cele patru curse programate (FIA GT, FIA GT 3, Formula 3 Britanică şi Cupa Dacia Logan), VIP-urile au plătit nu mai puţin de 800 de euro pentru un bilet.

În afară de un loc privilegiat, aceştia vor beneficia şi de o servire completă la restaurantele amenajate sub tribună şi care îi vor întâmpina pe oaspeţi cu tot ceea ce se poate. Nu va lipsi nimic, servirea fiind ca la un hotel de cinci stele, iar invitaţii pot gusta, în cele trei zile de concurs, de la icre negre până la whisky de toate felurile. Chiar dacă organizatorii păstrează tăcerea în ceea ce înseamnă cele 1.000 de persoane din lumea politicului, sportului sau a vieţii mondene care vor veni în zona selectă, se pare că pe listă sunt trecuţi deja premierul Tăriceanu ori preşedintele şi administratorul delegat de la Dinamo, Nicolae Badea, respectiv Cornel Dinu. VIP-urile nu vor fi numai din România, fiind aşteptaţi câţiva oameni de prim-plan şi din alte ţări.

Altfel, majoritatea echipelor şi-au adus bolizii în România, în cursul zilei de ieri. Astăzi sunt programate antrenamente libere pentru maşinile ce vor concura la FIA GT şi FIA GT3, iar cele de la Formula 3 şi Cupa Dacia Logan vor intra la primele sesiuni de calificări. Evenimentul de la sfârşitul săptămânii va fi transmis pe Antena 2 (cursele propriu-zise) şi pe Antena 1 şi 3 (ştiri şi interviuri live).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite