VIDEO Şarapova încântă din nou publicul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta lideră a tenisului feminin s-a întors la Roland Garros după o absenţă de nouă luni. Ea a fost eliminată în sferturi, dar a fost aplaudată la scenă deschisă.

Semifinalistă a acestei competiţii în 2007, rusoaica a ajuns în această săptămână până în sferturile de finală, chiar dacă durerea la umărul drept - o problemă care a ţinut-o departe de marile concursuri atâta timp - încă mai persista. Absenţa ei a fost cauzată de o accidentare suferită în august, anul trecut. De atunci, Şarapova nu a mai participat la nicio competiţie, iar timpul şi l-a umplut cu evenimente mondene şi cu multe apariţii în revistele glossy şi în faţa fanilor.

Imaginea ei vinde ceasuri, haine, maşini sau bijuterii, astfel că, în cele nouă luni cât a stat departe de teren, Maria a avut timp să cântărească ofertele existente, să le continue pe cele vechi şi să semneze altele noi.

Pe lângă contractele  vechi, Şarapova a mers mai departe cu un nou proiect început cu Sony Ericsson Mobile Communications, devenind astfel ambasadorul global al companiei. Rusoaica se va implica şi într-o serie de campanii adresate consumatorilor, create special pentru a interacţiona cu grupurile-ţintă ale companiei mobile.

Moda se numără printre principalele ei preocupări chiar şi când este pe terenul de tenis. În această primăvară, în timpul unei cine la Los Angeles, Şarapova s-a întâlnit cu Haan Cole, care i-a propus să devină imaginea noii sale colecţii de îmbrăcăminte sport - Cole Haan Sporting.

Hainele au fost pe gustul sportivei, care a acceptat imediat să le poarte. Ea le va asorta la bijuteriile de la Tiffany’s, companie cu care Maria are contract timp de patru ani.

La ediţia de anul acesta de la Roland Garros, Şarapova a primit o pereche de cercei de culoare albastru marin, pe care va trebui să-i poarte în timpul partidelor. Conştientă de frumuseţea ei, tenismena nu a refuzat şedinţele foto pentru diverse calendare sau reviste glossy. Îmbrăcată provocator, cu un aer sexy, rusoaica a impresionat în calendarul GQ din luna decembrie. Maria s-a deplasat până în New York pentru a realiza acest calendar foto. 

Vrea un bărbat cu simţul umorului

Şarapova nu şi-a găsit încă jumătatea lângă care să rămână toată viaţa. Cine vrea să o cucerească trebuie să îndeplinească cel puţin două criterii. „Caut un bărbat cu simţul umorului şi cu un bun nivel de viaţă”, a spus Şarapova într-un interviu acordat publicaţiei „Women’s Health”.

În prezent, rusoaica se întâlneşte cu Charlie Ebersol, fiul unuia dintre şefii de la NBC Sports, Dick, şi al actriţei Susan Saint James. În trecut, Şarapova a mai avut legături amoroase cu tenismenul Andy Roddick, dar şi cu solistul trupei Maroon 5, Adam Levine.

10 lucruri la care Maria nu se pricepe:

 Gătitul. Mai face din când în când nişte prăjituri, iar, dacă are timp, chiar îi ies bune.
 Sprinturile. Le urăşte, dar asta nu înseamnă că nu o ajută.
 Să-şi ascundă emoţiile.
 Să tremure de frig.
 Să spună „nu” când vrea să-şi cumpere pantofi.
 Să ia mai puţine bagaje cu ea.
 Să urmeze calea cuiva, deoarece are toate şansele să facă numai greşeli.
 Să descifreze instrucţiunilede folosire a electronicelor.
 Să spună „Ai dreptate!”
 Să aibă răbdare. După ce a stat nouă luni „pe tuşă” a mai învăţat ce înseamnă acest lucru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite