VIDEO Ronaldo, puştiul cheltuitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În copilărie, starul lui Real Madrid juca fotbal şase ore pe zi la Madeira, micuţul orăşel portughez în care s-a născut, iar când ajungea acasă nu mai avea timp nici de duş. Adormea imediat.

Cumpărat de Real Madrid în plină recesiune cu suma astronomică de 80 de milioane de lire sterline, starul lui Manchester câştigă săptămânal 217.573 de euro.

Sumă care depăşeşte realul şi imaginarul deopotrivă, şi, potrivit contractului semnat pe şase ani, nu se opreşte aici. În ultimul sezon al înţelegerii cu „galacticii”, salariul săptămânal al lui Ronaldo va urca până la 670.553 de euro, puştiul teribil din Madeira urmând să devină cel mai bine plătit fotbalist din lume.

Visul împlinit al mamei

image

La 11 ani a fost cumpărat de Sporting Lisabona cu 410 euro


Povestea lui a început devreme. În copilărie, neavând prea multe de făcut pe acasă, bătea mingea pe maidane câte şase ore pe zi. Când se întorcea acasă, potrivit declaraţiilor mamei sale, nu mai avea timp nici de duş. Se trântea în pat şi dormea dus până a doua zi.

Până la majorat, viaţa nu i s-a schimbat, iar pierderea tatălui nu avea să-l bulverseze deloc. Alcoolic convins, acesta s-a stins din viaţă la vârsta de 51 de ani. Ronaldo nu avea atunci decât 18 ani şi tocmai semnase cu Manchester United pentru a-l înlocui pe David Beckham, care plecase la Real Madrid.

Mama sa l-a influenţat puternic în anii următori pe Ronaldo. Ea l-a urmat la fiecare meci al celor de la Manchester United, dar şi la jocurile naţionalei Portugaliei. În ultimele 18 luni, ea a declarat în câteva rânduri că şi-ar dori ca Ronaldo să evolueze în echipamentul de culoare albă al celor de la Real Madrid. Dorinţa i-a fost îndeplinită de Florentino Perez, bossul lui Real, care a cheltuit o avere pentru a-l transfera pe Ronaldo.

Chef cu Paris Hilton

Pe lângă faptul că în jurul lui au roit câteva zeci de femei, foarte interesate de banii fotbalistului, Ronaldo n-a stat niciodată alături de vreuna mai mult de două luni. Lucrul acesta s-a întâmplat doar cu Nereida Gallardo, un top-model de succes.

Relaţia lor s-a terminat brusc cu un SMS în care Ronaldo îi transmitea sec că nu mai pot continua împreună. Nici nu semnase bine cu Real Madrid, că a doua zi, Cristiano a fost zărit în Los Angeles alături de Paris Hilton. Potrivit unui barman, Ronaldo a cheltuit peste 15.000 de lire sterline alături de frumoasa Paris Hilton, după care, în zori, a fost văzut părăsind locuinţa starletei.

Acest lucru i-a enervat rău pe conducătorii lui Real Madrid. Portughezul a fost sunat imediat şi i s-a recomandat să o lase mai uşor cu petrecerile. În a doua seară, Ronaldo n-a mai stat decât o oră la clubul respectiv şi a plecat însoţit de Paris Hilton, pe care, bineînţeles, a trecut-o în carneţelul femeilor favorite. La Real, petrecerile sunt mai scurte.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite