VIDEO Bătaie pe motoare şi o altă încăierare între doi cunoscuţi fotbalişti norvegieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Niciun pic de toleranţă când vine vorba de un adversar care apelează la un limbaj injurios. Niciun fel de fairplay atunci când se apelează la împunsături.

Englezul Scott Nicholls şi rusul Emil Sayfutdinov au fost protagoniştii unui moment de box cu toate că cei doi participau la un concurs de motocross viteză.

Totul a pornit de la o manevră cu tentă, executată pe circuit de unul dintre ei, a continuat cu ceva jigniri serioase şi s-a încheiat cu o sumedenie de pumni între cei doi nervoşi sportivi.

Din fericire pentru ei, niciunul nu şi-a dat casca jos în momentul împărţirii croşeelor, care n-au avut niciun efect.

Cel mai mult a avut de tras englezul Nicholls care a fost serios busculat pe tunelul spre cabine şi de un amic al rusului Emil.



În Norvegia, dar de această dată în fotbal, un alt conflict a ieşit în faţă. Fostul fotbalist Kjetil André Rekdal şi cunoscutul jucător Eirik Bakke au avut ceva de împărţit la finalul unui meci din campionatul norvegian.

Spre surprinderea lui Rekdal, oponentul său a fost la un mic pas de a sări la bătaie. Furia a fost cu greu stăpânită, astfel evitându-se un serios conflict în direct la tv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite