Urzică: "Dacă aş fi fost la Europene, m-aş fi descurcat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Urzică nu are de gând să revină în sala de antrenament în acest moment, dar crede, după ce a urmărit Campionatul European de la Volos, că ar putea concura fără probleme la cel mai

Marius Urzică nu are de gând să revină în sala de antrenament în acest moment, dar crede, după ce a urmărit Campionatul European de la Volos, că ar putea concura fără probleme la cel mai înalt nivel. Singurul lucru care îl mai face să se gândească la întoarcerea în arena competiţională este amărăciunea de a nu-şi fi încheiat cariera cu o medalie.

- Când revii din nou în sală, ca sportiv?
- Este o simpă speculaţie. Eu nu am spus niciodată că o să revin. Deocamdată nu mă gândesc la aşa ceva. În viitor, nu se ştie. Rămâne să vedem ce se mai întâmplă.
- Dar cel care a anunţat reîntoarcerea ta este chiar coordonatorul lotului, Dan Grecu.
- M-a surprins şi pe mine acea declaraţie, pentru că eu nu am vorbit despre aşa ceva cu domnul Grecu. Dar bănuiesc că dânsul, văzând că sunt şi alţi sportivi de vârsta mea la Europene şi ştiindu-mi valoarea, s-a gândit că încă mai pot face faţă. Ce-i drept, am văzut şi eu concursul, şi pot să spun că valoarea a fost destul de scăzută, ca să nu zic altfel. Dacă aş fi fost acolo, m-aş fi descurcat sigur.
- Te mai antrenezi?
- Da, mai fac mişcare, dar nu cine ştie ce. (Râde, satisfăcut) La Dinamo, unde sunt antrenor, am făcut un concurs cu un elev de-al meu, să vedem care face mai multe cercuri pe cal. Eu am făcut 20, iar el s-a ambiţionat şi a făcut 21. Era foarte fericit.
- Dacă revii, ar trebui să renunţi la locul tău din Comitetul Executiv al federaţiei, pentru că reprezentantul sportivilor este Marian Drăgulescu.
- Acolo mi s-au pus beţe în roate şi când am candidat pentru postul de preşedinte, deci mă aştept iar la astfel de lucruri. Că nu pot să am un loc în comitet până nu mă retrag definitiv, că nu pot aia sau ailaltă. Dar nu asta este problema. Ce mă doare cel mai tare este că nu mi-am încheiat cariera cu o medalie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite