Ungurii conduc un derby european

0
Publicat:
Ultima actualizare:

mÂine seară, de la ora 20.30, în direct la TVR 1, Dinamo şi Rapid dispută ultimul mare derby din acest tur. Pentru acest meci, Comisia Centrală a Arbitrilor a decis să apeleze la arbitri

mÂine seară, de la ora 20.30, în direct la TVR 1, Dinamo şi Rapid dispută ultimul mare derby din acest tur. Pentru acest meci, Comisia Centrală a Arbitrilor a decis să apeleze la arbitri străini.
Astfel, partida va fi condusă de o brigadă de arbitri din Ungaria, avându-l la centru pe Viktor Kassai, care va fi ajutat de asistenţii Ferenc Szekely şi Imre Attila Nagy, în timp ce arbitru de rezervă va fi Alexandru Tudor. Decizia l-a înfuriat pe fostul preşedinte al CCA, Ion Crăciunescu. "Ce mă surprinde, din păcate, este faptul că facem lobby pentru arbitrii unguri şi le facem foarte mult rău arbitrilor români. A aduce la acest derby arbitri din Ungaria înseamnă că noi nu avem arbitri capabili să conducă acest meci. Prin această decizie facem un deserviciu imens arbitrilor români", a spus Crăciunescu. În ceea ce priveşte meciul, pe dinamovişti nu-i interesează scorul, decât cele trei puncte puse în joc. "Nu ne dorim neapărat acelaşi scor realizat cu grecii şi în partida cu Rapid. Este bine să câştigăm şi cu 1-0, important este să luăm cele trei puncte", a comentat Ganea. De partea cealaltă, Rapidul speră ca efortul depus în meciul din Cupa UEFA să nu influenţeze negativ evoluţia din meciul cu Dinamo. "Va fi mai greu cu Dinamo, asta e clar. În plus, noi venim după 120 de minute jucate în faţa unei echipe foarte bătăioase, iar acest meci sunt sigur că se va resimţi în jocul băieţilor. Sper totuşi ca echipa să-şi demonstreze încă o dată valoarea şi să câştige şi în ştefan cel Mare", a afirmat preşedintele grupării giuleştene, Dinu Gheorghe. Pentru această partidă, giuleştenii îl vor putea folosi şi pe Costin Lazăr, chiar dacă acesta a suferit o contuzie osoasă în meciul cu Nacional Madeira. "Nu este ceva foarte grav. Are peste 90% şanse să evolueze duminică, împotriva lui Dinamo", a declarat medicul Rapidului, Marian Dumitru. Pentru meciul cu Rapid, clubul Dinamo va pune în vânzare biletele începând cu ziua de astăzi. Cel mai ieftin bilet costă 15 RON, la peluză, în timp ce la tribuna 0, un tichet este 80 RON.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite