Ultimele pregătiri pentru Bucharest Ring

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii Circuitului de Formula 3 din jurul Palatului Parlamentului au intrat în linie dreaptă. Astăzi, traseul va fi inspectat de Comisia de Omologare a Federaţiei Internaţionale de

Organizatorii Circuitului de Formula 3 din jurul Palatului Parlamentului au intrat în linie dreaptă. Astăzi, traseul va fi inspectat de Comisia de Omologare a Federaţiei Internaţionale de Automobilism (FIA).

Echipa de televiziune care transmite Marele Premiu al Germaniei la Formula 1 a ajuns la Bucureşti pentru a se pregăti de filmarea curselor din jurul Palatului Parlamentului. Compania de televiziune WIGE va monta 18 camere de luat vederi pe întreg circuitul, care măsoară 3,2 kilometri. Potrivit organizatorilor, pe traseul pe care vor alerga bolizii vor mai fi amplasate alte peste 40 de camere video, care vor transmite imagini către comisarii cursei.

Maşini de top la Bucharest Ring

După inspectarea traseului şi obţinerea tuturor avizelor de la FIA, vor fi aşteptaţi şi piloţii. Aceştia urmează să ajungă la Bucureşti miercuri şi joi, iar vineri încep primele curse. La start vor fi aliniaţi bolizi ca Aston Martin DBR 9, Ferrari 420 - GT 2, Porsche 996 GT 3-RSR şi Maserati MC 12. Alături de aceste adevărate uzine pe roţi vor participa şi autoturisme autohtone, în cupa Dacia Logan.

Bilete de la 70 de lei bucata

Tribunele Circuitului de Formula 3 vor fi împărţite în patru categorii, bronz, argint, aur şi platină, dar şi un sector special VIP. Cel mai ieftin bilet pentru cele trei zile de curse, în tribuna de bronz, va costa 70 de lei, în zona argint, tichetul va fi 100 de lei, pentru tribuna din zona aur se vor plăti 100 de lei, iar pentru zona platină, 250 de lei. Pentru sectorul VIP, preţul este de 800 de euro, însă această categorie de spectatori va beneficia de o servire specială.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite