Ultimatum pentru Lăcătuş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat că îl va demite pe tehnician dacă nu obţine măcar locul doi în acest sezon al Ligii I. Pentru Marius Lăcătuş, următoarele trei luni vor fi

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat că îl va demite pe tehnician dacă nu obţine măcar locul doi în acest sezon al Ligii I.

Pentru Marius Lăcătuş, următoarele trei luni vor fi cele mai importante din cariera sa de antrenor. "Fiara" trebuie să ducă echipa în Liga Campionilor, altfel va pleca din Ghencea. La emisiunea Fanatik Show de la Telesport, luni seara, finanţatorul Gigi Becali nu s-a sfiit să declare că, dacă ar putea, ar apela la "şmecherii" şi ar apăsa pe butoane în acest retur de campionat.

"Am mai mare încredere în Lăcătuş, pentru că Lăcătuş este mai de calitate decât Olăroiu ca şi caracter. Dar dacă nu ia locul unu sau doi, nu îl mai salvează nimeni nici pe Lăcătuş", a avertizat latifundiarul care recunoaşte că nu a cheltuit prea mult în această iarnă. "Pentru Hagi am dat 9 milioane de euro, pentru Lăcătuş, maxim 2,5 milioane sau 3 milioane.

Numai Dayro Moreno e luat cu bani. Ceilalţi sunt împrumutaţi cu opţiunea de cumpărare pe care o vom exercita peste şase luni. Dar şi aşa nu vor depăşi 4-5 milioane de euro". După 19 etape, Steaua se află pe locul patru, la opt puncte de liderul CFR Cluj şi la trei puncte de ocupanta locului doi, Rapid.


Mania "butoanelor"


Gigi Becali şi-a îndreptat din nou tirul acuzelor către şefii lui CFR Cluj, despre care a spus că "au blat cu arbitrii". Bossul din Ghencea a declarat că ar cumpăra campionatul, dar îi este teamă că va fi prins. "Dacă îmi zice cinceva să-i dau cinci milioane că apasă el pe butoane ca să câştige Steaua campionatul aş da, dar să nu-mi risc libertatea.

Aş da oricât ca să iau campionatul, dar mi-e frică. Am fost cel mai mare idiot când am făcut egal cu Buzăul", a declarat Becali. Finanţatorul Stelei a dezvăluit că a refuzat o ofertă bună din Rusia pentru Bănel Nicoliţă, însă a precizat că este gata să îi dea drumul în schimbul sumei de 5 milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite