Uhrin: "Ganea nu mai are loc"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Rebelul" fotbalului românesc în ultimii ani, Ionel Ganea, a părăsit echipa bănăţeană după un singur sezon, dintre care 16 etape de suspendare. Zvonurile din ultima perioadă s-au

"Rebelul" fotbalului românesc în ultimii ani, Ionel Ganea, a părăsit echipa bănăţeană după un singur sezon, dintre care 16 etape de suspendare.

Zvonurile din ultima perioadă s-au adeverit la începtutul acestei săptămâni, oficialii timişoreni confirmând că despărţirea de Ionel Ganea este iminentă. Astfel, cele două părţi încearcă acum să găsească o cale amiabilă pentru rezilierea contractului. "În ceea ce priveşte despărţirea de Ionel Ganea, nu am ce să comentez.

Noi i-am făcut o propunere, rămâne ca el să o analizeze şi apoi să accepte sau nu, însă am stabilit de comun acord că, cel puţin momentan, nu vom face publice detaliile. Nici nu vreau să intru în polemică cu el, chiar dacă poate vor exista provocări", a declarat preşedintele clubului, Marian Iancu.

Antrenorul Dusan Uhrin Jr. a comentat succint situaţia. "Nu a reuşit să se integreze în echipă, în cadrul lotului, asta a fost tot. L-am încercat şi ca mijlocaş, poate am fi reuşit să-l încadrăm pe un anumit post, însă la 35 de ani este greu să se impună în faţa celorlalţi", a spus tehnicianul ceh.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite