UTA a băgat frica în dinamovişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duminică, de la ora 20.30, în direct la TVR 1, Dinamo va întâlni în ştefan cel Mare una dintre revelaţiile campionatului, UTA, trupa pregătită de fostul stelist Marius Lăcătuş. Cu o

Duminică, de la ora 20.30, în direct la TVR 1, Dinamo va întâlni în ştefan cel Mare una dintre revelaţiile campionatului, UTA, trupa pregătită de fostul stelist Marius Lăcătuş.
Cu o singură înfrângere în cinci etape, arădenii au băgat frica în elevii lui Mircea Rednic. "Întâlnim o echipă care a surprins adunând maxim de puncte în partidele jucate în deplasare. Marius are foame de performanţă, dar noi ne propunem să câştigăm fiecare meci", a spus Mircea Rednic, care şi-a amintit şi de duelurile din teren cu Lăcătuş. "Era foarte rău în teren, în sensul bun. Eu eram liniştit. Loveam şi plecam de acolo", a declarat "Puriul", care în meciul de duminică nu va putea conta pe Andrei Cristea, accidentat, fotbalistul urmând să absenteze şi la următoarele partide, cu Xanthi şi cu Vaslui. Cea mai mare problemă a lui Rednic este moralul internaţionalilor de tineret, care au pierdut ruşinos meciul cu Germania, din preliminariile Campionatului European. "Moţi şi Pulhac au fost foarte afectaţi. Cred că Săndoi a greşit în acel meci. Trebuia să se pună accent mare pe omogenitate", a precizat Rednic, care s-a referit şi la cele două meciuri ale naţionalei mari. "Ganea a suferit după jocul cu Bulgaria. Dorea să plece, dar i-am spus că trebuie să respecte decizia antrenorului, să aibă răbdare. Dacă şi cu bulgarii ar fi intrat Ganea şi Mărgăritescu, poate se termina 2-0 pentru noi. Oricum, am înţeles de la
China
că vrea să retragă în glorie de la naţională. Văd că Piţurcă pune accent pe tineri. Este decizia lui. El răspunde de rezultate", este de părere Rednic.

Rednic pleacă în Grecia
Cum Dinamo joacă joi în Cupa UEFA contra celor de la Xanthi, Mircea Rednic va pleca astăzi în Grecia pentru a o vedea la lucru pe viitoarea adversară. "Am casete cu cele două jocuri pe care aceasta le-a disputat până acum şi cred că este o echipă solidă, dar nu la fel de puternică precum Beitar. În plus, au un antrenor născut în România care sunt convins că ştie tot ce se petrece la Dinamo", a mai spus "Puriul".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite