UCM Reşiţa, cu o mână pe Challenge Cup

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În prima manşă a fi nalei Challenge Cup, UCM Reşiţa a pierdut în deplasare, scor 28-29, în faţa austriecilor de la Alpla Hard, dar are şanse mari să-şi păstreze trofeul Pentru

În prima manşă a fi nalei Challenge Cup, UCM Reşiţa a pierdut în deplasare, scor 28-29, în faţa austriecilor de la Alpla Hard, dar are şanse mari să-şi păstreze trofeul

Pentru reşiţeni, deplasarea în Austria nu a fost una dintre cele mai fericite. Delegaţia română a fost cazată în trei hoteluri diferite, iar pentru a servi masa, jucătorii trebuiau să meargă cu autocarul aproximativ 20 de kilometri.

La ora meciului cu Alpla, în sală se afl au aproximativ 1.500 de suporteri care au încercat să creeze o atmosferă incendiară. Cu toate acestea, băieţii lui Aihan Omer nu s-au lăsat intimidaţi şi au început perfect partida. În minutul doi, ei conduceau deja cu 2-0.

Dar patru atacuri ratate consecutiv de români au permis gazdelor să treacă în avantaj.

Rând pe rând, cele două echipe s-au afl at în avantaj pe tabela de marcaj, dar la pauză s-a intrat la egalitate, scor 14- 14. În partea a doua, gazdele au avut un început fulminant şi au reuşit să se distanţeze la trei goluri. Încet-încet, băieţii lui Omer şi-au revenit şi au reuşit să egaleze. Dar acest joc bun reuşit de români se putea transforma într-un coşmar la sfârşit. Cu un minut înainte de fi nal, Alpla avea un avans de trei goluri, scor 29-26, dar Pasic şi Ciubotariu au marcat câte un gol şi astfel UCM-ul va avea parte de un joc mai linştit în retur.

Se întăresc

Reşiţenii îşi doresc cu ardoare să câştige campionatul anul viitor, aşa că au început să cumpere handbalişti. După extrema Mikal Kraus, UCM-ul va mai aduce doi jucători de valoare. Este vorba despre pivotul Eremia Pârâianu, care revine astfel în ţară după trei sezoane petrecute la Creteil, şi de portarul celor de la Debrecen, Mihaly Perevezia.

Din câte se pare, Pârâianu va semna un contract pentru o perioadă de doi ani cu echipa bănăţeană. "Cred că am luat o decizie bună, ţinând cont de faptul că nu mai am mult de jucat. Vreau să-mi termin cariera de jucător lângă un antrenor de la care am ceva de învăţat pe viitor", a declarat Eremia Pârâianu pentru Sport365.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite