Turneul naţionalei în SUA, un eşec deplin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

partidă disputată de România, la Los Angeles, în compania Uruguayului (0-2). Dintre aceştia, aproximativ 5.000 de români. "Nu pot spune detaliile financiare în acest moment. Se vor cunoaşte la

partidă disputată de România, la Los Angeles, în compania Uruguayului (0-2). Dintre aceştia, aproximativ 5.000 de români. "Nu pot spune detaliile financiare în acest moment. Se vor cunoaşte la aproape două săptămâni după finalul turneului", a spus unul dintre promotorii acestui eveniment, Silviu Prigoană. "Sperăm ca la celelalte două partide, de la Chicago, împotriva Irlandei de Nord şi a Columbiei, numărul spectatorilor să fie mai ridicat", a adăugat, de peste Ocean, Prigoană, care a spus că din cauza traficului nu a putut ajunge la primul meci al selecţionatei antrenate de Victor Piţurcă. Organizatorul turneului a găsit şi vinovaţii. Presa din România. "Din cauza articolelor apărute într-o parte a presei nu a venit lumea. S-au spus tot felul de chestii despre mine şi despre partenerul meu, Adrian Tărău. Poate nu ştiţi, dar românii de peste hotare citesc cu atenţie presa pe internet. Oricum, la ce s-a spus despre acest eveniment eu sunt mulţumit de cum merge treaba", ne-a precizat patronul Rosal. Despre Adrian Tărău s-a spus că este căutat prin Interpol, dar atât Silviu Prigoană, cât şi Ionuţ Lupescu au sărit în apărarea acestuia. "Are cazier curat", a susţinut partenerul său, completat de directorul general de la Casa Fotbalului: "Poliţia ştie unde este. De ce nu se duce să-l aresteze dacă este vinovat?".

Irlandezii vor să ne spulbere
Următorul meci al selecţionatei României, din care ar putea lipsi Mutu, din cauza unei accidentări, se va desfăşura sâmbătă de la ora 4.00, pe arena Soldier Field din Chicago, şi va aduce în faţă tricolorilor naţionala Irlandei de Nord. Jucătorii britanici, care au fost învinşi în prima partidă din turneu de Uruguay, cu 0-1, au avut declaraţii ironici la adresa lui Mutu&co. "Vom spulbera echipa României. Am încredere că le putem provoca adversarilor noştri o mare supărare învingându-i la Chicago", a spus mijlocaşul nord-irlandez, Ivan Sproule, legitimat la clubul scoţian Hibernian. "Nu ştiu absolut nimic despre români, presupun că antrenorul nostru s-a documentat pe această temă. Ne vom juca şansa şi vom da totul", a adăugat fundaşul Sean Webb. "Acest turneu a fost o oportunitate fantastică de a juca împotriva a două formaţii foarte bine cotate, Uruguay şi România. Nu credeam că voi putea juca împotriva lor", a declarat Steve Jones.

Meciuri la 16 ore distanţă
Meciurile cu Irlanda de Nord şi Columbia sunt programate la doar 16 ore unul de celălalt. Primul - sâmbătă, de la ora 4.00, iar celălalt - de la ora 22.30 (ora României). Din cauza diferenţei de fus orar dintre Bucureşti şi Chicago, cele două partide par a se disputa în aceeaşi zi. De fapt, în SUA, unul dintre jocuri are loc vineri, de la ora locală 20.00, iar celălalt sâmbătă, de la ora 14.30. Este pentru prima oară când naţionala dispută două meciuri la un interval atât de scurt, jucătorii neavând timp suficient pentru refacere.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite