Turcu nu ştie dacă rămâne la Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După şedinţa de luni după-amiază a acţionarilor echipei Dinamo, au apărut zvonuri cum că Vasile Turcu s-ar retrage deoarece nu a fost consultat în privinţa venirii pe banca tehnică a lui

După şedinţa de luni după-amiază a acţionarilor echipei Dinamo, au apărut zvonuri cum că Vasile Turcu s-ar retrage deoarece nu a fost consultat în privinţa venirii pe banca tehnică a lui Mircea Rednic.
De asemenea, şi Gigi Neţoiu ar fi pe picior de plecare, din cauză că propunerile sale pentru postul de antrenor, Florin Marin sau Sorin Cârţu, nu ar fi fost luate în considerare de către ceilalţi acţionari. "şi eu mă mir de unde vin aceste zvonuri. Am hotărât ca Badea să se ocupe de strategia clubului, iar Dinu - de alegerea unui nou antrenor. Se poartă discuţii cu cei trei aflaţi pe lista scurtă (Rednic, Lucescu jr, Mulţescu), dar încă nu se ştie cine o să vină. Apoi, varianta aleasă este prezentată acţionarilor, care trebuie să decidă", a spus Vasile Turcu, care însă a adăugat că rămânerea sa în ştefan cel Mare va fi decisă de strategia ce urmează a-i fi prezentată de preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea. "Dacă mă regăsesc, rămân, dacă nu, voi pleca", a mai adăugat finanţatorul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite