Tricoul lui Hagi, cât o garsonieră!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Regele" şi Mircea Lucescu şi-au cumpărat reciproc echipamentele la licitaţia caritabilă. Cel al lui Hagi a făcut 60.000 de euro Evenimentul de duminică seară a reuşit să adune

"Regele" şi Mircea Lucescu şi-au cumpărat reciproc echipamentele la licitaţia caritabilă. Cel al lui Hagi a făcut 60.000 de euro

Evenimentul de duminică seară a reuşit să adune aproape 500.000 de euro, bani care vor fi folosiţi pentru acordarea de burse unor copii care nu au posibilitatea să meargă la şcoală.

Cu o zi înaintea meciului de fotbal caritabil Seara Campionilor, disputat aseară, a fost organizată Gala Dinner, o licitaţie, de asemenea în scopuri umanitare. Vedetele străine şi autohtone şi-au scos la vânzare tricourile în care urmau să joace şi care au fost luate imediat în vizor de către conducătorii din fotbalul românesc.

Tricoul celui mai bun jucător român din toate timpurile, Gheorghe Hagi, a fost achiziţionat de antrenorul Mircea Lucescu, cel care a oferit pentru el 60.000 de euro, preţul unei garsoniere în Bucureşti. Cu puţin timp înainte, Hagi cumpărase la rândul său tricoul în care urma să joace aseară Mircea Lucescu, pentru care a plătit 30.000 de euro.

Gigi Becali a dat 100.000 de euro!

Organizatorul Gică Popescu şi-a scos la licitaţie tricoul pentru a oferi banii adunaţi unei fetiţe care are nevoie de o operaţie pentru a-şi recăpăta vederea.

Tricoul lui Popescu a fost cumpărat de familia Becali, în schimbul sumei de 50.000 de euro, ocupând locul 3 în topul celor mai scumpe. Suma totală strânsă duminică seară s-a ridicat la 493.500 de euro.

Protagonistul serii a fost, culmea, un personaj care a absentat de la Gala Dinner. Şeful Stelei, Gigi Becali, a licitat, prin intermediul vărului său Giovani, până la 100.000 de euro pentru tricoul pe care starul portughez Luis Figo urma să-l poarte în meciul de aseară.

Cel mai impresionat de suma oferită a fost chiar fotbalistul, care a mărturisit că niciodată un tricou de-al său nu a fost licitat pe o asemenea sumă. Deşi urma să vină la Seara Campionilor, portughezul Rui Costa a renunţat în ultima clipă să participe, fiind reţinut de obligaţii profesionale la clubul Benfica Lisabona, unde ocupă funcţia de director general.

Cele mai scumpe tricouri

Luis Figo 100.000 euro cumpărat de Gigi Becali
Gheorghe Hagi 60.000 euro cumpărat de Mircea Lucescu
GicăPopescu 50.000 euro cumpărat de familia Becali
Mircea Lucescu 30.000 euro cumpărat de Gheorghe Hagi
Ilie Balaci 24.000 euro cumpărat de Gigă Popescu
Marius Lăcătuş 15.000 euro cumpărat de Viorel Păunescu
Dan Petrescu 15.000 euro cumpărat de Giovani Becali
Raul Gonzales 12.000 euro cumpărat de Victor Becali
Rui Costa 10.000 euro cumpărat de Milana, fetiţa lui Adrian Ilie

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite