Tricolorii ţintesc locul trei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa pregătită de Vlad Hagiu speră să reuşească mai mult decât locul şase obţinut la precedenta ediţie, şi visează la o medalie care ar înseamna automat calificarea la JO de la

Echipa pregătită de Vlad Hagiu speră să reuşească mai mult decât locul şase obţinut la precedenta ediţie, şi visează la o medalie care ar înseamna automat calificarea la JO de la Beijing

Cu o revenire fantastică, după zeci de ani, în elita poloului mondial, reprezentativa României vizează continuarea şirului de performanţe din ultima vreme: locul şase la ultimul CM din 2005, respectiv locul patru la Europenele de anul trecut.

Tricolorii sunt prezenţi la Melbourne la o competiţie de la care aşteptăm mult, visul cel mare fiind o clasare pe podium, care ne-ar trimite automat la Jocurile Olimpice de la Beijing, din 2008. "Toată echipa se simte bine, iar eu am mare încredere în jucători. Ne-am acomodat deja cu fusul orar, iar băieţii abia aşteaptă să înceapă jocurile. Sunt nerăbdători, mai ales că în ultima vreme am stat mult în apă la antrenamente şi amicale. Chiar dacă vom avea două meciuri uşoare la debut, nu vom intra cu un aer de superioritate. Oricum, e bine să debutăm cu o victorie", a spus antrenorul Vlad Hagiu, înaintea primului meci cu naţionala Canadei, transmis azi de TVR2 (ora 9:15).

S-au refăcut cei doi Andrei

Dinamovistul Edi Andrei, respectiv jucătorul echipei spaniole Mataro, Andrei Iosep, au fost incerţi în ultimele zile, dar s-au recuperat în totalitate şi pot fi folosiţi contra Canadei. De altfel, nord-americanii şi echipa Noii Zeelande sunt formaţiile ce ne sunt la îndemână, duelul cu campioana olimpică Ungaria, în ultimul joc din faza grupelor, anunţându-se unul infernal pentru tricolori. Un loc doi însă în grupa D ne-ar putea facilita un adversar acceptabil pentru turul următor şi apoi speranţa unei semifinale. "Vom face tot ce putem să depăşim performanţa de la precedenta ediţie, când am venit pe şase, şi cu puţin noroc să luptăm pentru o medalie istorică", speră Vlad Hagiu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite