Tricolorii cer sprijinul publicului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii de la echipa naţională cred că fanii primei reprezentative ar trebui să vină mâine, de la ora 17.00, în număr cât mai mare, la amicalul cu Moldova Selecţionerul Victor

Fotbaliştii de la echipa naţională cred că fanii primei reprezentative ar trebui să vină mâine, de la ora 17.00, în număr cât mai mare, la amicalul cu Moldova

Selecţionerul Victor Piţurcă a putut abia aseară să aibă la dispoziţie toţi jucătorii de la lot. "Spaniolii" Contra, Tamaş şi Roşu au ajuns aseară la Mogoşoaia şi au intrat imediat în programul de pregătire. Antrenamentul oficial se va derula azi, de la ora 11:00, tot la Mogoşoaia.

Trecuţi de dezamăgirea anulării amicalului cu Italia, tricolorii s-au apucat serios de treabă, conştienţi fiind că adversarul de mâine contează mult mai puţin. Miza o reprezintă întâlnirea cu Olanda, de pe 24 martie, de la Rotterdam, în care ai noştri nu au voie să piardă dacă vor să participe la Campionatul European din 2008.

Convinşi că acum au nevoie, mai mult ca oricând poate, de un moral bun, elevii lui Victor Piţurcă îşi doresc ca mâine seară să vină cât mai mulţi suporteri pe stadionul Naţional, din complexul "Lia Manoliu".

"Avem nevoie de public să fie alături de noi. Să nu dea cu cartofi, să nu înjure, ci să ne susţină", a spus Chivu, completat de Marica: "La un meci al naţionalei nu mai contează rivalităţile interne. Ştim că jucăm cu Moldova, dar sperăm totuşi ca interesul spectatorilor să fie mare. Este ultimul amical înainte de Olanda". Chestionat dacă Bucureştiul este suprasaturat de partidele naţionalei, Chivu a replicat: "Eu, spre exemplu, aş vrea să jucăm la Reşiţa, unde stadionul poartă numele tatălui meu, dar nu se poate".

Chivu, în vizorul lui Juventus

Potrivit agenţiei Calciomercato, liderul Seriei B, Juventus Torino, este interesat de achiziţionarea fundaşului formaţiei AS Roma, Cristi Chivu. Altfel, bunul său prieten, Adi Mutu, va "bifa" contra Moldovei a 50-a prezenţă în tricoul naţionalei, ipostază care-l va duce pe locurile 31-33 (alături de Ion Dumitru şi Lobonţ), într-o ierarhie all-time a acestor prezenţe. În frunte cu noul selecţioner, rusul Igor Dobrovolski, care va debuta contra noastră, delegaţia Moldovei va ajunge la Bucureşti în această după-amiază. Vedeta reprezentativei este Viorel Frunză, jucătorul celor de la CFR Cluj.

Biletele de intrare la amicalul România - Moldova se vor vinde în ziua partidei, preţurile variind între 5 RON (peluze şi tribuna a II-a), 10 RON (tribuna I) şi 30 RON (tribuna 0).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite