Trei înfrângeri, zero goluri marcate. Mai putem spera la primăvara europeană?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalul românesc încă mai poate să ofere seri de neuitat! Trei înfrângeri din 3 meciuri, 8 goluri primite şi nici unul marcat, şi 3 oameni eliminaţi!

Cum am putea uita o asemenea seară europeană? În mod incredibil, înfrângerea cu 2-0 a Oţelului în faţa lui Manchester United este cel mai bun rezultat obţinut de o echipă românească în Europa în această săptămână.

Aşadar, rămânem cu o singură victorie românească în 9 meciuri de Europa League şi cu speranţe că măcar una din cele trei va putea merge mai departe. Mai avem însă speranţe nu pentru că vreuna din cele trei echipe ne-ar oferi motive reale să o facem, ci pentru că aşa ne-am obişnuit.

Şi la echipa naţională, şi la echipele de club ne-am obişnuit să pierdem puncte, să ajungem în situaţii grele, sau imposibile iar apoi să facem calcule, să vedem cine cu cine trebuie să piardă ca se ne salveze. Acum înca depinde de noi, în măsura mai mică sau mai mare, toate cele trei echipe ale noastre din Europa League mai au şanse de calificare. Cu condiţia însă să câştige măcar două din cele trei partide rămase de disputat în grupe.

Va reuşi măcar una din ele această improbabilă performanţă?

Citeşte aici continuarea şi spune şi tu: mai putem spera la primăvara europeană?

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite