Trei puncte câştigate în cinci minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Timişoara a început spectaculos, la Craiova, recuperarea celor şase puncte luate echipei bănăţene de Federaţia Română de Fotbal în urma demersurilor făcute de italianul Claudio

FC Timişoara a început spectaculos, la Craiova, recuperarea celor şase puncte luate echipei bănăţene de Federaţia Română de Fotbal în urma demersurilor făcute de italianul Claudio Zambon pe lângă FIFA.

Jumătate din penalizarea care a scos fanii timişoreni în stradă a fost ştearsă pe ultima sută de metri a meciului cu Universitatea Craiova. Bănăţenii învins în Bănie cu 3-1, după 80 de minute în care jocul a fost echilibrat.

Oltenii au deschis scorul prin Stoica, din penalty, în minutul 79 al partidei. Jucătorii lui Duşan Uhrin s-au ambiţionat şi au întors spectaculos rezultatul meciului în doar cinci minute, prin golurile marcate de Bucur (83), Parks (85) şi Karamyan (87).

Primul meci,la televizor

Ovidiu Tender, noul proprietar al echipei, a urmărit în faţa televizorului primul meci al FC Timişoara de după plecarea lui Marian Iancu. "Am văzut meciul la televizor şi sunt foarte mulţumit de ce au arătat fotbaliştii. A fost o victorie mare împotriva unei echipe mari. Le mulţumesc pentru că mi-au făcut această bucurie", a spus Tender.

Aceasta a promis că va fi pe stadionul "Dan Păltinişanu", alături de echipă, pentru primul meci din turul I al Cupa UEFA, cu Partizan Beograd.

Tichete pentru meciul cu Partizan

Biletele de intrare pentru meciul timişorenilor cu sârbii de la Partizan Beograd, care se va disputa joi, la ora 20,45, s-au pus în vânzare de duminică.

Preţurile sunt 25 de lei la peluzele nord şi sud, 45 de lei la tribunele I şi II, 80 de lei la tribuna 0 şi 150 de lei la loje. Biletele vor fi găsite numai la casele de bilete din jurul stadionului "Dan Paltinisanu". Abonaţii îşi vor putea păstra locurile obişnuite dacă achiziţionează biletul suplimentar de la sala situată lângă intrarea către vestiare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite