Traseul, pe placul piloţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stephane Peterhansel şi Carlos Sainz au lăudat dificultatea probelor raliului din judeţul Maramureş Piloţii străini care au concurat în România, în cadrul Raliului Europei Centrale,

Stephane Peterhansel şi Carlos Sainz au lăudat dificultatea probelor raliului din judeţul Maramureş

Piloţii străini care au concurat în România, în cadrul Raliului Europei Centrale, au avut numai cuvinte de laudă la adresa traseului ales de organizatori. Etapele din România au avut loc duminică şi luni şi s-au desfăşurat în judeţul Maramureş.

Concurenţii au părăsit ieri România şi s-au îndreptat către Debrecen. "Etapa de luni din România mi-a adus aminte de Camel Trophy. Multă apă, zăpadă, urcuşuri şi coborâşuri, astfel că am fost permanet nevoiţi să inovăm", a spus multiplul campion al raliului Dakar, Stephane Peterhansel. La rândul său, Carlos Sainz a apreciat şi el dificultatea traseului.

"Au fost nişte etape extrem de solicitante. Etapele speciale au fost noroioase şi alunecoase iar asta ne-a cam pus în dificultate", a afirmat şi spaniolul. În altă ordine de idei, trei participanţi la Raliul Europei Centrale s-au rănit în timpul probei speciale, care a avut loc în judeţul Maramureş.

Prima dintre victime, un motociclist german, a suferit o plagă deasupra genunchiului după ce a căzut cu motocicleta, dar starea lui sănătate este bună şi nu a necesitat internarea. Apoi, la Spitalul de Urgenţă a mai fost adus un copilot, care a suferit o contuzie lombară. De asemenea, o altă persoană rănită era aşteptată la spital în timpul după-amiezii.

3 numărul de accidente înregistrate în proba specială din Maramureş

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite