Torje: "Noi nu suntem Steaua să luăm cinci goluri de la Rapid!" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă scrie despre comparaţia lui Torje între meciul Stelei cu Rapid şi cel dintre Dinamo şi Rapid, Borcea dă vina pe portari şi Andone ar putea veni la Dinamo. Printre alte subiecte, Porumboiu îl atacă pe Colţescu, iar Trică a avut un accident.

Torje: "Noi nu suntem Steaua să luăm cinci goluri de la Rapid!"

Gabi Torje afirmă că după prima jumătate de oră a meciului din Giuleşti era convins că punctele vor merge în "Groapă", însă având în vedere turnura pe care au luat-o evenimentele pe finalul primului act mijlocaşul dinamovist se declară mulţumit de rezultat.  După meciul cu Poli vom fi calificaţi 100% în Europa League. Avem un lot valoros. Nu am avut emoţii, noi nu suntem Steaua Bucureşti să luăm cinci de la Rapid, puteam să o batem şi noi pe Steaua cu 5-1. Am avut ghinion însă cu ei", a declarat Torje, citat de Prosport.

Borcea: "Din cauza portarilor ratăm campionatul!

Directorul executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, a vorbit despre jocul din Giuleşti şi spune că alb-roşiii ar fi fost mult mai sus în clasament dacă nu ar fi avut probleme cu portarii."Dacă mă gândesc la faptul că am avut 2-0, sunt nemulţumit. Pe de altă parte, dacă privesc ceea ce ne-a făcut Haţegan, sunt bucuros. Curcă a apărat foarte bine în repriza a doua, dar noi am pierdut campionatul pe mâna portarilor, ăsta e adevărul, aţi văzut şi azi cum am luat primul gol", a spus Borcea citat de Gazeta Sporturilor.

"Andone e din vară la Dinamo!"

Rapid a ratat o şansă bună de a mai spera la Europa League şi-l poate pierde şi pe Andone. Asta spune Rednic, care e convins că Ando nu poate lucra cu Copos prea mult timp, scrie Sport.ro. "Grigorie nu a înţeles că el a greşit la primul gol. El o să fie special la bani, să vezi ce special o să fie, mai ales că e un jucător care îmi place şi care mă cunoaşte. O să anunţăm la Ligă când îi luăm banii. Să mai facă el dintr-astea cu mine. M-au nemulţumit mai multe la el", a spus Andone.

Porumboiu, atac la Colţescu: "Suntem între ospiciu şi puşcărie"

Finanţatorul echipei SC Vaslui, Adrian Porumboiu, îl contestă pe arbitrul central Sebastian Colţescu, despre care spune că nu ar mai trebui delegat la niciun meci în campionatul românesc. "Mai bine nu vedeam meciul dintre Unirea şi FC Brasov. Nu mă interesează echipele, ci vorbesc strict de arbitru. Dacă Sebastian Colţescu e văzut ca speranţa arbitrajului românesc, cred că avem de a face cu alte lucruri. Este un om care în urmă cu un an jumate - doi era disperat să se arunce de la etaj. Eu îl internam la spital. Sunt ospicii, sunt spitale, trebuie trimis să se refacă", a declarat Adrian Porumboiu pentru Sport Total FM.

Eugen Trică a fost la un pas de tragedie!

Trică a fost la un pas de tragedie după înfrângerea din meciul cu Internaţional. Acesta a dat cu maşina într-o groapă în drumul spre întoarcere spre Craiova.  Din fericire, doar autoturismul a avut de suferit, pagubele ridicându-se la aproximativ 4.000-5.000 de euro. "Norocul meu că am mers încet şi am tras imediat de volan pe dreapta. Dacă nu, se întâmpla o nenorocire", a declarat Trică la GSP TV.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite