Toni Doboş îşi revine!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Starea de sănătate a lui Toni Doboş este din ce în ce mai bună. Vestea îmbucurătoare pentru familia fostului preşedinte al Universităţii Cluj este că acesta este conştient şi

Starea de sănătate a lui Toni Doboş este din ce în ce mai bună. Vestea îmbucurătoare pentru familia fostului preşedinte al Universităţii Cluj este că acesta este conştient şi răspunde prin cuvinte incomplete întrebărilor pe care medicul i le adresează.

Ieri, Toni Doboş a fost deconectat de la tuburile care îl ajutau să respire şi a arătat semne clare de revenire. După ce a depăşit momente critice zilele trecute, fostul internaţional se simte din ce în ce mai bine şi se recuperează pe zi ce trece.

Şeful Clinicii de Neurologie a Spitalului Judeţean din Cluj, doctorul Ştefan Florian, a declarat că pacientul său are parte de o revenire miraculoasă. "Putem spune că partea cea mai grea a trecut. Toni Doboş a depăşit momentele critice şi este pe drumul cel bun", ne-a mărturisit medicul.

Acesta a explicat că Doboş a început să articuleze cuvinte: "Răspunde stimulilor de orice fel şi reuşeşte să comunice prin silabe". Fostul preşedinte al clubului Universitatea Cluj, Anton Doboş, a fost implicat într-un grav accident de circulaţie sâmbătă noapte.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite