Titlul se joacă în Giuleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

loc al clasamentului. "Acest joc poate să decidă titlul. Chiar dacă Rapid se află pe locul şapte, eu consider că are şanse să cucerească campionatul. Rapid este o echipă organizată cu un

loc al clasamentului. "Acest joc poate să decidă titlul. Chiar dacă Rapid se află pe locul şapte, eu consider că are şanse să cucerească campionatul. Rapid este o echipă organizată cu un joc agresiv, iar meritul pentru acest lucru îi aparţine lui Răzvan Lucescu. Dar, ca orice formaţie, are şi puncte slabe, de care sperăm să profităm", a declarat, ieri, Florin Marin.
Din păcate pentru oaspeţi, aceştia se confruntă cu mari probleme de efectiv. Astfel, Galamaz, Mărgăritescu şi Ropotan sunt suspendaţi, Pulhac este accidentat încă de la partida cu Oţelul Galaţi, în timp ce Florin Bratu a fost trimis să se pregătească cu echipa a doua. În aceste condiţii, Bărcăuan îl va înlocui pe Galamaz, iar Grigorie, refăcut, va intra în locul lui Mărgăritescu.
De asemenea, "Flocea" l-ar putea titulariza pe Gaev în locul lui Cristi Munteanu, considerat răspunzător de golul încasat în meciul cu Steaua. "Când spun că mergem să câştigăm în Giuleşti, mă gândesc la dorinţa jucătorilor de a face uitată partida cu Steaua. În momentul de faţă, Dinamo are jucători care să-l înlocuiască pe Bratu", a adăugat tehnicianul dinamovist.

Dinamoviştii zic că au jucat bine cu Steaua
Chiar dacă au trecut două zile de la eternul derbi, Florin Marin încă se mai gândeşte la punctele pierdute pe teren propriu. "Orice joc îl pregătesc la victorie. Cât am jucat 11 contra 11, Steaua nu a ajuns la poartă. Apoi ne-am retras pentru a păstra rezultatul. La pauză, le-am spus fotbaliştilor să se apere avansat. Oricum, eu cred că ne-am comportat bine cu Steaua. E o schimbare în jocul echipei", a comentat fostul antrenor al echipei naţionale de tineret.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite